Fiuufiuu myslałam o Tobie wczoraj i dzisiaj rano.. gdzies mi na mózg "usiadłaś" i uciskasz

masz siłe kobieto do takiego jeżdżenia. Nic się nie bój, mnie tak krocze nawala już z dobre 2 miesiące więc wiem co to za ból przy obracaniu...na pewno masz ten sam

co za bambrony niemcory jedne... w Polsce jednak chyba bardziej się ceni taki biznes:-)
Saudades merdająca nóżka....
ja mam inny problem... tylko się nie śmiejcie....
jak idę do ubikacji i robię kuku to czasami się zastanawiam czy nie wstanę i nie zobaczę dziecka w muszki...

wiem, wiem, schiza...
Marulka Ciebie się czyta lepiej niż Grocholę i wszystkie temu podobne... uwielbiam taki styl:-) mój T. nie lubi piłki, ja tym bardziej więc mundial mamy z głowy
M-f22 witaj... nadrabiaj bo jest co;-)
no nieeeeee.....
następna.....!!!
Bogusiu "kość cipna"? poprawiacie mi dzisiaj humor, chociaż wstałam i tak w niezłym

jeśli w ten sposób rozrasta się macica, to ja niedługo będę futryny w chałupie wyrywać żeby przejść przez drzwi taka będę "rozłożysta"

co do Joli Rutowicz, która się dowiaduje od koleżanki że ta jest w 6 tyg ciąży (gdyby ktoś filmiku nie obejrzał to taki mini skrót zapodaje) to mnie rozwaliło pytanie "A jak Ty teraz po schodach chodzisz?"...
Niuunia 
poszalałyście dzisiaj dziewczyny albo mnie tak wszystko śmieszy.. zrywa panele

jem śniadanie i zapowiada się dzień lenistwa (kolejny) ale należy mi się po wczorajszej nocnej sraczce

-powaznie mówie, myślałam że mi jelita oczami wyjdą...

a później będę walczyć z goleniem bo jutro wizyta... a busz zapuściłam taki, że sam rumcajs mi zazdrości:-)
POWODZENIA WIZYTUJĄCYM!!!