reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Heja :happy:

Wczoraj po południu byłam baaardzo zajęta, bowiem robiłam Bombusiowe ciasto i "trzeba" było je zjeść :-D Dziś odebrałam swój dyplom, więc w poniedziałek zaniosę go do pracy i się pokażę moim koleżankom i kolegom, bo mnie dawno nie widzieli ;-)
Teraz M poszedł na męskie ognisko, a ja se siedzę sama i za jakiś czas jak zgłodnieję to zamawiam pizzę, a coca cola już się chłodzi :-) Może ma któraś ochotę to zapraszam na pidżama party :laugh2:

Monika musisz poszperać jaki bank ma jakie warunki, bo to różnie jest. W telewizji reklamują Millenium jakąś nową ofertę, może do nich się przejdź?? I pamiętaj żeby wybrać znany bank, który na rynku już od jakiegoś czasu działa :tak:

reklama
Nic mi się dzisiaj nie chciało, ale jak M wrócił z pracy to poszlismy na działkę i zaczeliśmy ścinać żywopłot. Naharowałam się strasznie, bo M ścinał a ja grabiłam to co spadło, a teraz kręgosłup wchodzi mi w tyłek ;-)
Ale już zjedliśmy obiadek więc idziemy się polożyć i poprzytulać :-)

Miłego dnia :-)

Dzięki za rady :) TYlko niestety ja zdaję sama, tzn zdają jeszzce inne osoby ale ja ich nie znam więc nie mogę sie z nimi na nic złożyć. Więc chyba zostanę przy kwiatach.

Wczoraj i ja zrobiłam ciasto Bombusiowe, oczywiście wyszło pysznie. Już go nie ma.

A co do chrzcin to ja planuję na naszą drugą rocznice ślubu zrobić, rocznicę mamy 4 października. Ciągle zastanawiam się czy nie zrobić u siebie chrzcin, mamy małe mieszkanko ale najbliżsi by się zmieścili. Mama namawia mnie, że ona zrobi u siebie, ma duży dom, i pewnie za wszystko by zapłaciła i robotę by zaplanowała po wsi. Ale za to pewnie z 50 osób by wyszło, bo mama towarzyska jest :) Jeszcze czas jest więc pomyślę na spokojnie. Ja osobiście jestem za chrztem dość wcześnie, u nas jest to normalne, i wszyscy chrzczą zaraz po urodzeniu. Ale jak kto woli.

Alaa jeszcze ja Ci odpowiem! Nie doczytałam wcześniej, sorry ;-)

Jak miałam na licencjacie obronę to też nie wiedziałam kto będzie i podałam wiadomość na stronie internetowej wydziału podając swój e-mail żeby zgłosiły się do mnie osoby broniące się u danego promotora w danym dniu. Odezwało się kilka osób i ustaliłam z nimi przez net po ile się składamy i na co... Może też masz taką możliwość??

Hejka dziewczyny,

Zmęczona jestem wstałam o 8.00 posprzątać mieszkanie, o 10.00 przyjechała koleżanka z 3 miesięcznym dzieciątkiem, potem o 16.00 dwie koleżanki z liceum i energii brak:sorry: Ugotowałam im tortille - pyyyszna była:tak::tak:

Gorzka_Słodka_Czekolada no fajną masz łąwe;-)

monika8112 strasznie mnie wkurzają takie sytuacje, w poniedziałek zrób odpowiednią awanturę w sklepie..:no:

duralex gratuluję wizyty:-) a Powiedz mi kobitko Ty chciałaś CC czy SN???

riba_1 powodzenia w gotowaniu łazanek:tak::tak::tak: Koniecznie dodaj komenatrz na blogu jak zrobisz:tak:

Olu mam nadzieję, że teściowa zrozumie:sorry:

Witajcie Kobietki :)

Pajka jeśli chodzi o chrzest, to mamy zamiar w miarę szybko. planujemy w ostatnią niedzielę września ( czyli jak Małe bedzie mialo niespeła 2 miesiace ).
Alaa owocnej nauki i powodzenia na obronie:)
Black Opal ja bym się chętnie przylaczyła. Mąż wlaśnie poszedł na kawalerski do kolegi wiec jestem sama. Samiusienka.

Ale dziś spokój na bb. My wrócilismy do domku. Ogarnięta chałupka po remoncie małym. Znalazło by się jescze coś do roboty ale juz sił nie mam. Mąz wybył na wieczór kawalerski a mi sie samotny wieczór trafił. Najpier wezmę kąpiel a potem pewnie padnę bo zmeczona jestem po tych sprzątkach.
Miłego wieczoru Mamuski zyczę!

Zielona wprawdzie już pizzę pochłonęłam, ale nie problem zamówić i zjeść następną, więc propozycja jak najbardziej nadal aktualna :laugh2::laugh2::laugh2:

Black Opal no to grzech nie skorzystać, tylko pewnie się zaraz okaże, że mieszkamy od siebie setkę kilometrów i nici z planu he he

No to już siłą wyższa ;-) W takim razie "stawiam" wszystkim wirtualnie mój ulubiony zestaw :-D

p4.jpg new-coca-cola-bottle.jpg

reklama
Ha ha super! Dzięki wielkie. Wychodzi na to, że będzie lepsza impreza niż ta na którą Mąż sie udał ;). A tak serio, to korzystajmy z tych przysmaków, bo pewnie przez pierwszy okres karmienia piersią będziemy na pizze i cole mogły tylko popatrzec :-)

Do góry