asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Ania 4 razy po 160, rano koło 10 kaszka, po 12 obiad, jakiś owoc, deserek, chrupki itp. Chyba, że nie ma ochotu na jedzenie stałych posiłków to więcej mleka wciągnie. A może spróbuj więcej mleka niż 180???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ania 4 razy po 160, rano koło 10 kaszka, po 12 obiad, jakiś owoc, deserek, chrupki itp. Chyba, że nie ma ochotu na jedzenie stałych posiłków to więcej mleka wciągnie. A może spróbuj więcej mleka niż 180???
Nutria a jak u Was z karmieniami w nocy??
u mnie Dawid bardzo lubi herbatniki biszkoptowe a ja je lubie mu dawac bo są super kruche i nawet jak mały ugryzie duży kawał to moment w buźce się to kruszy więc jestem spokojna że nie zadławi się poza tym daję mu też czasami te holenderskie ciastkaoczywiście jak wczoraj to zobaczył mojego M brat to mi zwrócił uwagę że mały będzie już miał popsute zęby mimo że mu jeszcze wszystkie nie wyszły :/ wQ się trochę i mu odpowiedziałam że i tak nie unikniona jest próchnica a że jego córcia pijąc soki i jedząc czekolade na pewno będzie miała bardzo zdrowe zęby... wpienia mnie takie wtrącanie się bo on jest strasznie nadopiekuńczy ja za to mniej fakt cały czas piluje malgo i staram się nim opiekować jak najlepiej potrafie ale nie lecę odrazu jak mały upadnie i nie robie afery z tego skoro dziecko nie płacze nie siedze przy nim bo może się przewróci i nie mam zamiaru tego robić toć dziecko musi się wszystkiego uczyć toć to logiczne że nie pozwole aby mu krzywda się stała ale takie teksty mnie wyprowadzają z równowagi yhh to się rozpisałam nie na temat heh wybaczcie
![]()