reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

Sorki ale Was nie nadrobie dziewczyny. A trochę egoistycznie -byłam na wizycie i wszystko z nami jest oki :-) choć potem mum chciała zakupy i trochę pochodziłam i nei mogę teraz pozycji nawet leżącej sobie znaleść :sorry2: mam nadzieję, że u Was wszystko oki. buziam Was mocno :*

reklama
kur..... telewizor mi się chyba popsuł:( wrrrrrrrrr nie idzie go włączyć dioda na chwilę się zapala później jest psssss i się wyłącza:(

w takim razie będe sie z wami na razie żegnała i idę na górę do teściówki pooglądać dirty dancing:) uwielbiam ten film:)

ps.ewelinka jak masz w pobliżu rossmana to teraz są w promocji johnsona za 50 sztuk 12.99

Ostatnia edycja:
ewelinka2106- ja nie wiem ile kosztują bo wczoraj dostałam za free od kolezanki :-) ale mysle ze nie sa drogie :-) i mozna spokojnie w sklepie kupić chyba ze na allegro jest jakas promocja i akurat cos tez kupujesz od jednego sprzedawcy to wtedy sie bardziej oplaca na allegro :-) ale w sklepie tez nie sa drogie okolo 15zł.. nawet czasem nie :-)

monika8112 - kochana wspolczuje! A Dirty Dancing 2 jest w niedziele hehe mam nadzieje ze uda mi sie obejrzeć :-) bo planujemy w niedziele wyjazd na grila :-) a Ty na dvd dziś ogladasz?

ja już mówię dobranoc....
wrócił T...
i cisza....
widziałam że miał jakiś zapęd w drzwiach, żeby przytulić, znam tą minę jak nie wiem co...
ale jestem chamska, odwróciłam sie i poszłam na neta...
jest w domu dopiero 5 minut, urzęduje w kuchni więc... zobaczymy jak przyjdzie do pokoju.
jutro Wam napiszę..
buziaki!!!

Ciamajdka na pewno dziś sie pogodzicie to bedzie wasza noc hehe
I jutro zapewne nam powiesz ,ze jest cudownie i oczywiscie trzymam kciuki za to zeby tak bylo :-)
Nie martw sie ja tez mam sprzeczki ze swoim T .. normalka w zwiazku.. ale pozniej jak fajnie jak się ukochane osoby godza i wtedy jest sielanka hehe

monika8112 -buu ja nie mam polsatu :( na Nce nie ma polsatu.

Ostatnia edycja:
Ciamajdko witaj, czytam, ze sypiasz teraz z myszką he he , zaraz pewnie będziesz spała z córcią.
Widzę, ze już nie tylko Ty kochana wstawiasz piękne buźki:)
Monika, ale masz fajnie, ze idziesz na koncert Golców, lubię ich słuchać, bo mają fajna muzyczkę do imprez, więc jak sie jutro roztańcujesz to tylko uważaj na chatkę maluszka z przodu:), a w niedzielę poprawka no prosze ile to sił w ostatnim trymestrze ciązy Ci przybyło, mnie też, obysmy w dniu porodu tyle miały hi hi
navijka gratuluje udanej wizyty i nie czytaj w necie tych głupot i nie przypisuj ich do siebie, bo od tego idzie zwariować kochana!!!!
Kassia miłego i szybkiego prasownia życze he he, u mnie znów sie uzbiera i pewnie znów przekupie M aby mi to zadanie wykonał
Niuunia gratuluje udanej wizyty!

Ja też Mamuski uciekam na filmik z Patrickiem, obejrze po raz 10, bo i tak nic nie ma w TV.
Mój synuś kochany pomył mi wszystkie okna w domku i powiesił "świeże" firanki,a M maluje szablony z kwiatków, bo tak sobie wymysliłam, więc jutro wracam do mojego małego królestwa.

Buziaczki slę każdej Mamuśce uciekam na dół do mojej mamci na ostatnie wieczorne ploteczki przed powrotem do domu:)
Spokojnej nocki Brzuchatki:)

Bombusia ale masz super! Taki syn to skarb :-) I powiem wam dziewczyny ze zazdroszcze ze macie polsat tez chce obejrzec dirty dancing bu

A i wlasnie mam takie pytanko bo rozmawiam teraz z kolezanka na gg.. i opowiadałam jej ze wczoraj moja druga kolezanka jak przewija swoje dzidzi 3miesieczne to za kazdym razem uzywa linomag masc na pachwinki i sudocream na pupcie! za kazdym razem kiedy zmienia pieluszke a ta kolezanka co teraz z nia rozmawiam mowi ze jesli sie nic dziecku nie dzieje to nie trzeba smarowac i mowi ze przesadza bo przyzwyczai dziecko i jak bedzie mialo 2-3 latka to byle co i pupa czerwona bedzie zgadzacie sie z nia? bO ja teraz nie wiem.. wczoraj tamta kolezanka mi tak uczyła... a dzis sie dowiaduje ze moze dziecku krzywde zrobic takim czyms :szok:

Witajcie
Czarnego humoru ciąg dalszy więc nawet nie piszę na forum. jestem juz zmęczona tą ciążą, powinna trwać 5 m-cy, ciagle tylko wyrzeczenia, tego nie jedz, tamtego nie pij, zrobic tez niewiele moge...i tak jeszcze 2 m-ce - masakra.
Bombusiu super że pokoik juz gotów, ale jutro bedziesz miała radoche.
Ciamajdko ja jestem jak twój T. także nie zazdroszcze Ci, szkoda mi mojego M że go tak maltretuje swoimi humorami.
Andzia gratulacje - to teraz wakacje.
Niuuunia, navijka - super że z maluchami ok.
Monika, Lea - zazdroszcze wam tych upałów, u mnie pada, tylko siedzieć i płakać. Ale od soboty ma byc ciepełko:-)
Byle do przyszłego piątku, może pojade do rodziców. Otatania wizyta w tym roku. Nie wyobrażam sobie co będzie po porodzie.
Miłego wieczorku brzuchatki, przede wszystkim spokojnej nocki.

reklama
Pada… Jutro mąż zaczyna wakacje i dla uczczenia tego faktu zaraz po powrocie do domu zamierza wziąć się za wieszanie pod sufitem dookoła pokoju półek na książki (ostatnio się nie udało, bo czegoś tam zabrakło):) Będzie sajgon, ale co tam-zamknę się w sypialni albo u dzidzi:) Za to do września będzie leniuchował ze mną (tzn leniuchował do porodu, a potem się zacznie….):)

GSC fajnie, że wizyta w porządku, gratulacje:)

Bogusiu007 no nic tylko przełożyć przez kolano i wlać… połóż się i odpoczywaj! Okna nie uciekną!

AgaS-78 jak diabetolog się nie martwi, to Ty tym bardziej:) Dobrze będzie:)

Bombusiu my też tęsknimy za Tobą:)

Nektarynko ja Was podziwiam… Ledwo przeżyłam swój remont, a wtedy brzuszek był jeszcze malutki… trzymaj się:)

Alaa udanego wyjazdu!:)))

Andzia gratuluję zakończenia sesji:)

Navijka gratuluję wizyty-jeśli ginka się nie przejmuje tymi wodami, to chyba wie, co mówi:)

Niuunia również gratuluję wizytki:)

Urszulko trzymaj się:)

Do góry