karolinkare
Fanka BB :)
sluchajcie mam pytanko..... czy ktoras z was ma zamiar kupic badz juz wczesniej kupowala kosz sangenic na zuzyte pieluszki??? bo sie zastanawiam czy sa wydajne ..... i potrzebne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
sluchajcie mam pytanko..... czy ktoras z was ma zamiar kupic badz juz wczesniej kupowala kosz sangenic na zuzyte pieluszki??? bo sie zastanawiam czy sa wydajne ..... i potrzebne
Ja przy pierwszym syneczku nie kupowalam nic takiego. Kupilam tylko paczke zwyklych woreczkow jednorazowych w Makro ok 500 szt ( takie jak maja w sklepach) i kazdy pampers zawiazywalam w woreczku i do normalnego kosza. Teraz tez tak zrobie.sluchajcie mam pytanko..... czy ktoras z was ma zamiar kupic badz juz wczesniej kupowala kosz sangenic na zuzyte pieluszki??? bo sie zastanawiam czy sa wydajne ..... i potrzebne
Ja też gdzieś widziałam takie woreczki i też je będe kupywac. I tak śmieci się codziennie wynosi.
podkłady?? chyba dla malucha? czy w szpitalu jeszcze trzeba mieć dla siebie coś takiego??
wstretnamałpko fajny pomysł z tymi pieluchami dla dorosłych, muszę ich poszukac u nas, dostane je w aptece???
a jeszcze jedno pytanko, kupujecie majtki poporodowe czy zwykłe jakieś bawełniane do szpitala???

strasznie się ciesze, bo nie mam nadal kompletnie nic a ciuszki po chłopakach są delikatnie mówiąc zniszczone.
hehehe moda na żyrafki
to do porodu trzeba miec jakąs koszule? ja myślałam że oni dają coś jednorazowego na poród ?
Dziewczyny znalazłam takie tanie koszule do karmienia, na aukcji tej pani są tez inne wzory, myślicie że będą dobre?
Ja i tak później w nich spac nie będe bo nie lubie jak mi się coś podwija, no ale coś do szpitala muszę kupic.
luknijcie i powiedzcie czy się nadadzą?
L=XLkoszula ciążowa,do porodu,karmieniaWYPRZEDAZ (1109871746) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy