reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Pauletta my 31 lipca o 13 mamy się stawic w Tuam na urodzinach,ale nie jeździmy przez Limerick 

matosiatato
Fanka BB :)
Z ta monotonia chodzilo mi tak troche bardziej o potrzebe zmiany otoczenia. No ale jak ktos nie potrzebuje, to przeciez nie zmuszam...
pauletta82
Sexy Big Mamma
Spojrzałam już na mapę i bym się zdziwiła gdybyście jechaliPauletta my 31 lipca o 13 mamy się stawic w Tuam na urodzinach,ale nie jeździmy przez Limerick![]()

matosiatato ja właśnie zmieniam otoczenie... znowu

ja tez rozumiem,tak sobie zartuje..;-)Z ta monotonia chodzilo mi tak troche bardziej o potrzebe zmiany otoczenia. No ale jak ktos nie potrzebuje, to przeciez nie zmuszam...
choc chce mi sie wyrwac czasem,ale jakos nie ma gdzie.Ide do fryzjera w sobote.. ciekawe czy mnie rodzinka pozna jak wroce ;-)- to sie wyrweee

nie no ta PL jeszcze,choc tam to wieczna nerwica zoladka nic poza tym.Ne wiem czy ja jestem zmeczona ta moja familja czy co.Z mama codziennie sie sprzeczam i tak mnie czasem drazni z tym wiecznym pouczaniem

Teraz to sie wynioseeeee

wczoraj gadalismy z sasiadka i co sie nadowiadywalismy nt lanlorda/osiola i tej chaty,jak ja budowal itp.-to sie ciesze ze sie przeprowadzam.A juz myslalam zesmy przewrazliwieni i tylko nam sie wydaje ze on ma nierowno pod sufitem,ale widze ze nie tylko my mamy takie wrazenie;-)
lady_Zgaga
Witam "towarzystwo wzajemnej adoracji"

(przepraszam, tak mi sie jakos napisalo)

Chcialam zakomunikowac, ze juz wrocilam... Do swiata podlaczonych do sieci oczywiscie:-) A ile nas to czekanie nerwow i kasy na telefony do cholernego eircomu kosztowalo, to nie wspomne
Banda oszolomow, tepakow i gamoni tam pracuje!!!
Teraz postaram sie pisywac jak kiedys ale nie wiem czy sie uda...
W srode wieczorkiem przyjezdzaja juz moi rodzice, A. jedzie po nich do Dublina i kolo polnocy powinnismy juz byc w komplecie. Juz sie doczekac nie moge
Chcialam Was ponadrabiac ale najmniejszych szans na to nie mam
W ogole, to A. kuzyn z Pl zostal ojcem. Wczoraj wieczorkiem, kolo 22. urodzil mu sie synek. I wiecie co? Ten maly wyglada jota w jote, jak Ada jak sie urodzila

No szok
Dobra, ide sprzatac

Chcialam zakomunikowac, ze juz wrocilam... Do swiata podlaczonych do sieci oczywiscie:-) A ile nas to czekanie nerwow i kasy na telefony do cholernego eircomu kosztowalo, to nie wspomne

Teraz postaram sie pisywac jak kiedys ale nie wiem czy sie uda...
W srode wieczorkiem przyjezdzaja juz moi rodzice, A. jedzie po nich do Dublina i kolo polnocy powinnismy juz byc w komplecie. Juz sie doczekac nie moge

Chcialam Was ponadrabiac ale najmniejszych szans na to nie mam

W ogole, to A. kuzyn z Pl zostal ojcem. Wczoraj wieczorkiem, kolo 22. urodzil mu sie synek. I wiecie co? Ten maly wyglada jota w jote, jak Ada jak sie urodzila

Dobra, ide sprzatac
anineczka
królowa mrówek :P
madbebe to daleko się wynosisz?Myślałam,że te same tereny?
kiedy dokładnie przeprowadzka?
Dzięki Pauletta,może wyślesz mi na pw swój numer telefonu i przyszły adres?
kiedy dokładnie przeprowadzka?
Dzięki Pauletta,może wyślesz mi na pw swój numer telefonu i przyszły adres?
lubiczanka
Pauletta-jakoś w przyszłym tygodniu(pon lub wtorek),albo za dwa tyg w weekend
))Zależy czy moje kochanie się zdecyduje jechać ze mną.A potrzebujesz cosik z limerick?
LadyZgaga-nie wiem czy wciąż będziesz "na chodzie",ale pamietam,że obiecałam Tobie odwiedzinki,więc może teraz byłaby spsobność na dotrzyymanie słowa?Oczywiście jeśli będziesz miała siły-i jeszcze w dwupaku
Madbebe-jeśli chcesz,to ja Ci mogę wydrukować i przesłać karty pokładowe
))
Matosiatato-łoj żeby nie było tylko,że się czepiam...doskonale rozumiem co miałeś na myśli i popieram Twoje stanowisko(jak kółko wzajemnej adoracji to na całego
))...Mnie sie serdecznie przejadło pracowanie i teraz chcę korzystać i wykorzystać każdą możliwą chwilkę spędzoną w domku...Natomiast kiedy siedziałam w domku dłużej chciało mi się odetchnąć...Nie zaprzeczam
))
asieńko-jak bilans?
Anineczko-daj sobie chłopakom poszaleć z pilotem
))Pamiętam zdziwienie moich starszych D kiedy pierwszy raz dorwali się do pilota i odkryli,że w naszym tv lecą nie tylko bajki dla dzieci
))
marta-RAPORT
LadyZgaga-nie wiem czy wciąż będziesz "na chodzie",ale pamietam,że obiecałam Tobie odwiedzinki,więc może teraz byłaby spsobność na dotrzyymanie słowa?Oczywiście jeśli będziesz miała siły-i jeszcze w dwupaku
Madbebe-jeśli chcesz,to ja Ci mogę wydrukować i przesłać karty pokładowe
Matosiatato-łoj żeby nie było tylko,że się czepiam...doskonale rozumiem co miałeś na myśli i popieram Twoje stanowisko(jak kółko wzajemnej adoracji to na całego
asieńko-jak bilans?
Anineczko-daj sobie chłopakom poszaleć z pilotem
marta-RAPORT
Ja sie witam.Relacji zbyt z czego zdawac nie mam..hmm leze,leze,leze...
wlasnie zjadlam drozdzoweczke i wypilam mleko..leze,leze,leze
Moje dziecko od kiedy babcia przyjechala ciagle molestuje wszystkich o zabawe w chowanego.Dobrze ze jestem niedysponowana
No a poza ty jak ktos jescze nie wie mam miec csrke 5 sierpnia czyli dokladnie w dzien urodzi Manka:-)
No to ide lezec:-)

Moje dziecko od kiedy babcia przyjechala ciagle molestuje wszystkich o zabawe w chowanego.Dobrze ze jestem niedysponowana

No a poza ty jak ktos jescze nie wie mam miec csrke 5 sierpnia czyli dokladnie w dzien urodzi Manka:-)
No to ide lezec:-)
reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
No w końcu mogę coś skrobnąć, bo jednak musiałam moje dziecię położyć, bo nic nie pozwalała mi zrobić, ogólnie to by mogła brykać, ale ja prasowałam, tu na nią musiałam zerkać, zresztą same wiecie
;-). A na bilansie się okazało, że mam genialne dziecko, sprytne, mądre, silne i same achy i ochy

, ma 67,5 cm długości, mało waży, bo 7250, ale nurse mówi, że najważniejsze, że trzyma się swoich niskich centyli i jest to w miarę równomierne, więc ok. No i jak skończy rok ma przejść na krowie mleko zamiast Aptamilu
, ale jeszcze czas
;-).
Powoli zaczynam się pakować, dobrze, że samolot dopiero o 16 to jeszcze rano dokończę i zajrzę do Was, żeby powiedzieć do zobaczenia.
Zgaguś witaj wśród nas:-)
Gastone leż leż:-)

Powoli zaczynam się pakować, dobrze, że samolot dopiero o 16 to jeszcze rano dokończę i zajrzę do Was, żeby powiedzieć do zobaczenia.
Zgaguś witaj wśród nas:-)
Gastone leż leż:-)