reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Fisher Price MUZYCZNY ŚLIMACZEK NOWOŚĆ R8639 (1116730245) - Aukcje internetowe AllegroMam pytanie do was.
ChciałamPatrykowi kupić taką zabawkę.
U nas w sklepie dziecięcym kosztuję 125zł a tu na allegro tylko 69zl. Podróbka czy w sklepie zawyżają? Ale żeby aż o tyle :wściekła/y:
w sklepie naliczają duże marże bo muszą czynsz opłacić ,a na allegro nie ;) , chciałam kiedyś kupić bratanicy szczeniaczka-uczniaczka i w "Smyku" w Galerii Krakowskiej kosztował 199zł a w Carrefur zapłaciłam 99zł

agrafka u mnie zabawki na spacerze wogóle się nie sprawdzają , bo Kuba ogląda świat ;) , zawsze do plecaka wrzucam jakiś gryzak lub inną zabawkę i mu ją daje w czasie spaceru ,ale z reguły on ją kładzie koło siebie na siedzeniu i dalej się rozgląda , albo bawi się skarpetką , butem lub czymś co nie jest zabawką :D

reklama
no i mam fotki :D z komórki w samochodzie słabo co widac ;P wiec wzielam do domu napchałam zabawek :D zrobilam 1 zdjęcie i bateria mi padla hahah
Zobacz załącznik 264635Zobacz załącznik 264636Zobacz załącznik 264633Zobacz załącznik 264634
super sie prezentuje:-)
oj Gosia zagadywanie a piękne uśmiechanie w celu nabycia to zasadnicza różnica hahahahahahahahahahahahaha :-):-):-):-):-)-):-)
heheheheh:-):-):-):-0:-);-)
hahahah wariatki :D:D:D:D
zobacze ja po ile oni beda mieli najpierw :D
oj czekamy czekamy na info z niecierpliwoscia:-)
Dziewczyny macie może którąś z tych zabawek do wózka ?

Tiny Love * ZABAWKI INTERAKTYWNE DO WÓZKA WYSPA ! (1144073608) - Aukcje internetowe Allegro
*** ŁUK SŁONECZNY SPACER ** Tiny Love ** GRATISY (1134059934) - Aukcje internetowe Allegro

bo ja myślę, czy nie kupić którejś do spacerówki... W głębokim Ala głównie śpi i ma różne zabawki które sobie przerzuca rękami i nogami, ale w spacerówce musze już mieć coś przyczepionego. Warto wydać kasę na takie coś, czy raczej dziecko wystarczająco bardzo interesuje się światemi wystarczy zaczepić jakaś zwykłą zabawkę ?

u mnie zabawki do wozka zostaly olane przez Kacpra...hehe

Fisher Price MUZYCZNY ŚLIMACZEK NOWOŚĆ R8639 (1116730245) - Aukcje internetowe AllegroMam pytanie do was.
ChciałamPatrykowi kupić taką zabawkę.
U nas w sklepie dziecięcym kosztuję 125zł a tu na allegro tylko 69zl. Podróbka czy w sklepie zawyżają? Ale żeby aż o tyle :wściekła/y:

Bardzo możliwe, że w sklepie jest tak drogo - koleżanka kupowała lalkę do modelingu, w "Smyku" kosztowała 90 zł, a w Realu 60zl. Ale na Allegro też bywa drogo wiec warto sprawdzać.

Dziewczyny macie może którąś z tych zabawek do wózka ?

Tiny Love * ZABAWKI INTERAKTYWNE DO WÓZKA WYSPA ! (1144073608) - Aukcje internetowe Allegro
*** ŁUK SŁONECZNY SPACER ** Tiny Love ** GRATISY (1134059934) - Aukcje internetowe Allegro

bo ja myślę, czy nie kupić którejś do spacerówki... W głębokim Ala głównie śpi i ma różne zabawki które sobie przerzuca rękami i nogami, ale w spacerówce musze już mieć coś przyczepionego. Warto wydać kasę na takie coś, czy raczej dziecko wystarczająco bardzo interesuje się światemi wystarczy zaczepić jakaś zwykłą zabawkę ?

Ja mam ten luk i stosuje w lezaczku - choc teraz coraz rzadziej maluch w nim przebywa, a i luk stracil juz na atrakcyjnosci - najwiecej sie bawil nim jakies 2-3 miesiace temu, teraz glownie sluzy to zawieszania na nim nog. W wozku z kolei zamontowalam palak i nie wazne co przyczepie do niego malucha to nie interesuje. Jesli jest zabawka przyczepiona do pasa ktorym jest przypinany to ok, ale do palaku to jakby jej nie bylo.

ten gryzak dostaliśmy i tak szczerze powiedziawszy dla nas to porażka a doczyścić go z banana.... bezcenne
te miseczki z TT też mamy super są z tym że ta łyżeczka dla nas już za mała
szczoteczki super

ten gryzak dostaliśmy i tak szczerze powiedziawszy dla nas to porażka a doczyścić go z banana.... bezcenne
te miseczki z TT też mamy super są z tym że ta łyżeczka dla nas już za mała
szczoteczki super
zgadzam sie, mam ten zestaw miseczek, niby pisze ze sa pow 6 mca, ale ta lyzeczka jakas taka malenka. Tomi z niej nie chce jesc :)
przykrywka sie przydaje czasami :)

Tak więc na spacerze szczoteczka okazała się super, mały gryzie to górę, to dół - produkt się sprawdził. Druga szczoteczka jest od 11 msc a trzecia to już z włosia dla starszych maluchów. Moja koleżanka ma coś takiego Nuka.
Siateczki polecały sobie październikówki.....Oliwierek narazie ssie i gryzie rączkę ;/ a ja zestaw siateczek 3 kupiłam............no zobaczymy, narazie dałam mu w nim jabłko, musi się nagryźć tej siateczki żeby coś zjeść ;/ No ale zobaczymy, bo przecież co dziecko to inne upodobania a wiem że może tego używać jak będzie starszy troszkę.
Miseczki super, chociaż TT ma też takie z przyssawką, pewnie jeszcze fajniejsze. Łyżeczka dla nas nie jest chyba za mała bo my mieliśmy jeszcze mniejszą chyba Canpoolu. Mam jakąs większą bobovity ale za szeroka, ta myślę, że jest w sam raz - sprawdzimy przy obiadku.
Kubek niekapek - poleciałam na wygląd ;D może i fajny ale moim zdaniem Nuka jest lepszy: mniejszy kubek, mniejszy dziubek (ten jest jakiś krótki i szeroki) no ale mały pije bez problemu więc mamy dwa, nielicząc kapka TT.

reklama
kurcze, powiedzcie mi jak to jest z zakupami na allegro, bo mnie chyba gościu w jajko zrobił. Wczoraj wylicytowałam basenik dla małej (taki jak ma mary i kingula), cena baseniku 38,50 i mozliwość odbioru osobistego. Dostałam potwierdzenie zakupu więc dziś radośnie pohasałam po odbiór a tu niespodzianka: pani z dużym nosem oświadczyła, ze nie ma basenu, ale moge w zamian dostać inny (bez daszku i miekkiego dna, taki za 17 zl) a ja, że nei chce innego tylko ten który wylicytowałam, byl dostepny i aukcja została przeprowadzona prawidłowo. A baba, ze no nie ma i już. Więc pytam ile musze czekać, a ta zebym se gdzie indziej kupiła bo ona nie wie czy beda zamawiane w ogóle, nosz k.....m.. jaja jakieś. I na odchodne druga rzuciła "przepraszamy". Wróciłam do domu poirytowana, wchodze na strone typa (bo ma jeszcze sklep netowy, ale wyglada jakby to bylo spojne z allegro, patrze a tam ma basenik i nawwet zaznaczone ze DOSTEPNY, ale cena 46,51. I o co tu biega ? Można tak zrobić w ogóle, ze wystawia się aukcjie a towaru nie ma? A co jakbym zaplacila przelewem a nie przy odbiorze? Na pewno wystawie mu zacny komentarz na allegro, a czy jest jeszcze opcja zeby wydusic od niego ten basen ? Generalnie moge se kupic za to 46 gdzieś indziej, ale jestem wkurzona i chetnie pouprzykrzam typowi zycie.

Do góry