reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ojej, Gosiu, dzieki za info, dzisiaj juz nie pojedziemy ale jak K bedzie jutro wracal z Kudowy to zakreci do oszołoma i moze jeszcze beda :)

ostatnio bylo ich sporo ale teraz takie upaly ze ludzie kupuja takie baseniki ale z tego co widzialam to na bierzaco pracownicy oszoloma dokladaja towar:-)mam nadzieje ze sie zalapiecie:-)ja juz mam drugi taki basen bo z pierwszego powietrze uciekalo w ciagu 2godz i oddalam nie bylo problemu z wymiana na szczescie..drugi jest ok:-)

reklama
ostatnio bylo ich sporo ale teraz takie upaly ze ludzie kupuja takie baseniki ale z tego co widzialam to na bierzaco pracownicy oszoloma dokladaja towar:-)mam nadzieje ze sie zalapiecie:-)ja juz mam drugi taki basen bo z pierwszego powietrze uciekalo w ciagu 2godz i oddalam nie bylo problemu z wymiana na szczescie..drugi jest ok:-)

no właśnie chyba kiedyś dalaś nawet fotkę z Kacperkiem... ze tez od razu nie zapytałam gdzie kupilas :( no ale wtedy to nie bylam zdecydowana czy chce, az do wczoraj hyhy :D

Dziewczyny byłyście może w Tuszynie(k/Łodzi) na tym targowisku? Będe jechać za 2tyg i zastanawiam się czy są tam ciuszki dla malucha.

DSCN0298.jpgOto dowód że w rózowym i chlopak moze być:-pza free Igor dostał toż wybrzydać nie będę :-D

Ja wczoraj ferworze zakupów kupiłam klocki A-ku-ku :)
Sassy Klocki A ku-ku 297 - opinie o Sassy Klocki A ku-ku 297
i wieżę z kółek fisher-price.

Klocki się bardzo podobają, bo mamy nieustającą fazę na a-ku-ku, z wieżą Ala jeszcze nie wie co robić, ale można fajnie stukać o siebie kółkami :-)

A ja dostałam niespodziankę - zaprenumerowałam magazyn "Dziecko" i dostałam podgrzewać domowo-samochodowy BabyMoov :-p:-)

reklama
Do góry