reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
No właśnie Tosiu mnie średnio pasuje czarny dla dziewczynki...ale pozostałe też średnio mi podchodzą, no może ten granatowy, nie wiem zgłupiałam już:crazy:
Może jeszcze doradźcie mi co do pościeli
6el.eksluzywna.pościel 120x90 PIĘKNA 20-WZORÓW (1155832514) - Aukcje internetowe Allegro
nie wiem czy tą w kratkę różową z kwiatkami czy różową z serduszkami?
sory ,że tak was dopytuję ale ja waga jestem tak więc niezdecydowanie to moja druga natura. Dziękuję z góry za rady
Monia do mnie raczej kratka nie przemawia, choć kwiatuszki jak najbardziej. Ale z tych dwóch, to chyba jednak serduszka.
Co do wózka, mnie też strasznie podobają się MURY, ale ja znów waham się między Tango red a roasted brown. Tyle,że nie wiem czy uda mi się w ogóle go kupić. Kuzynka szuka mi w Niemczech używanego albo promocji.

POŚCIEL 3 EL 100x135 z haftem śliczne !!! (1154225604) - Aukcje internetowe Allegro
a jak się wam ta podoba - róż z brązem, z serduszkami- tę zamówiłam wcześniej.
Ta jest bardzo wyrazista-śliczna. Tutaj jest tak duży wybór,że może jeszcze jakąś inną z tych sobie zamówisz???

Pytałam , daj spokój....:crazy::rofl2::nerd:

łóżeczko mam dokładnie takie samo w kolorze miodowym:-)

gaju śliczny ten wózek i cena przystępna.
Beniaminko śliczna ta kołyska jak z bajki:-)

No i jak to łóżeczko na livie ja się wstrzymałam bo nie wiem czy naturalne czy kasztanowe....ehhh
Wiecie co pjechałam do tej biedrony i kupiłam tę wanienkę, osobiście wolałabym mniejszą ale za tę cenę to nie ma co się zastanawiać, czy wasze wanienki też mają w środku takie mini ryski , taka wada, przejrzałam kilka w sklepie i faktycznie było to na każdej.

Monia a ja sięwybijęi powiem dodatkowo ,że mi siępodoba z księżycem....a w ogóle kolor ten..morelowy wcale nie jest zły:no:

reklama
Do góry