Kinia1
Wrześniowa mama '10
monia.gryc mnie to się ten w kwiatki beżowy bardzo podoba. A ja będę miała wózek po niedzieli, bo dzisiaj była paczka wysłana 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Monia do mnie raczej kratka nie przemawia, choć kwiatuszki jak najbardziej. Ale z tych dwóch, to chyba jednak serduszka.No właśnie Tosiu mnie średnio pasuje czarny dla dziewczynki...ale pozostałe też średnio mi podchodzą, no może ten granatowy, nie wiem zgłupiałam już
Może jeszcze doradźcie mi co do pościeli
6el.eksluzywna.pościel 120x90 PIĘKNA 20-WZORÓW (1155832514) - Aukcje internetowe Allegro
nie wiem czy tą w kratkę różową z kwiatkami czy różową z serduszkami?
sory ,że tak was dopytuję ale ja waga jestem tak więc niezdecydowanie to moja druga natura. Dziękuję z góry za rady
Ta jest bardzo wyrazista-śliczna. Tutaj jest tak duży wybór,że może jeszcze jakąś inną z tych sobie zamówisz???POŚCIEL 3 EL 100x135 z haftem śliczne !!! (1154225604) - Aukcje internetowe Allegro
a jak się wam ta podoba - róż z brązem, z serduszkami- tę zamówiłam wcześniej.
a ja zamówiłam tyakie łóżeczko
extra jakośc! łóżeczko z szufladą 4 kolory (1149215328) - aukcje internetowe allegro
gaju wózeczek primo- kolorek fioletowy moim zdaniem będzie hitem jesieni.
Pytałam , daj spokój....zapytaj męża
łóżeczko mam dokładnie takie samo w kolorze miodowym:-)
gaju śliczny ten wózek i cena przystępna.
Beniaminko śliczna ta kołyska jak z bajki:-)