reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
oooooooooooooo weselicho- ale bym se poszla wiecie

hej dupencje

ewelka nas zaprasza to odzywam heheh

widze nowe mamuski to witam serdecznie- ja sie tu czasem udzielam jak znajde czas albo jak ktos mnie zrypie heheheh

u mnie w sumie nic nowego poza tym ze mi zostal m-c wolnosci- i teraz mamy szal z załatwianiem tego wszytkiego , a tak to jedno i to samow kólko pracra praca dom....

teraz musze chiwle posiedziec i nadrobic co u was?;) wiec odezwe sie jak zatrybie kto z kim i takei tam heheh

Arla a Ty zmykaj na nk hodować swoje plony,bo nie mam komu wykradać :-p:-)

hej dziewczynki ... witam z rana....:eek::-D ehehe u mnie 10 dopiero...
wstalysmy z mala godzine temu.....:-)
az milo pomyslec ze dziecko daje sie wyspac mamie:-p

widze u was wesolo na tym podforum.. ciesze sie bardzo...
mam nadzieje ze udaa mi sie wbic w wasze klimaciory:rofl2:
i dziekuje za mile przywitanie:tak:

witaj :)
nie no nie ma bata-co za kobity-placek, obiadek a teraz i kebab, który za mną chodzi i chodzi ;p

wkurzyłam się z rana,bo nie mogłam się dodzwonić do przychodni a jak był sygnał to nikt nie odbierał :/ poszłam szybko z buta bez śniadania i co?jajco kurde :/ nie ma już numerków!!!grrrr.nasza kochana służba zdrowia.to do ortopedy takie trudności są nie wiem jak do innych.
normalka ja w kwietniu próbowałam się dostać do chirurga dziecięcego bo Kuba miał przepukline to nam termin wywaliła 11 maj 2011r :dry: poszłam prywatnie :sorry:
no to właśnie tak jest z naszymi NFZ atmi u nas to samo -

a toto my przy kuchennej robocie

Zobacz załącznik 272777

no i rzeczony placek przed wsadem do pieca

Zobacz załącznik 272778
o jaaa:-D Toż to Tomuś ciasto piecze a Ty sobie przypisujesz!:-D Nieładnie!:-D zostaw kawałek co????a
hej dupencje

ewelka nas zaprasza to odzywam heheh

widze nowe mamuski to witam serdecznie- ja sie tu czasem udzielam jak znajde czas albo jak ktos mnie zrypie heheheh

u mnie w sumie nic nowego poza tym ze mi zostal m-c wolnosci- i teraz mamy szal z załatwianiem tego wszytkiego , a tak to jedno i to samow kólko pracra praca dom....

teraz musze chiwle posiedziec i nadrobic co u was?;) wiec odezwe sie jak zatrybie kto z kim i takei tam heheh
no to może się załapiemy na jakieś ciasto:-D
Hej dziewczyny :-)
Witam nowe mamuśki:tak:

Arla a Ty zmykaj na nk hodować swoje plony,bo nie mam komu wykradać :-p:-)
dziękuje za powitanie:)

edit. Kamcia my też nowe:-D im więcej nas tym weselej:-D Choć Rechota ciężko pobić:-D

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki ... witam z rana....:eek::-D ehehe u mnie 10 dopiero...
wstalysmy z mala godzine temu.....:-)
az milo pomyslec ze dziecko daje sie wyspac mamie:-p
szczęściara-moje dziecię śpi max do 8 :/

rechot-to czekamy jeszcze na fotę gotowego ciacha :D

przejdę się jeszcze aby zapisać młodego do ortopedy-daję sobie ze 2 dni ;) bo kurde prywatnie 80zł-piechotą nie chodzi :/

no transfer jest:))) witam:))))))) i buziole przesyłam;)

hej :-p
witam kolejna nowa mame :-) widze z moich okolic :tak:ja z Lubonia
A my sie tu z dziewczynami znamy dluuuuugooo...ja z nimi od 2,5 roku cos a przenioslysmy sie z innego forum tu i tak sobie dalej gadamy...tylko dziewczynki kochane cos nam zamilkly....

o dobrze wiedzieć:) w Luboniu mam kumpele tez tu na bb działa..często się spotykamy;) no i my też przeniosłyśmy się z innego forum..bywa....oj dziewczyny się rozkręca jak towarzycho się powieksza:)

hej hej he

ewelka ja juz jestem....w domu siedze ale niema kiedy co skrobnac....zawse mam cos do zrobienia ehh...kiedy odpoczne:-D:-D

rechot
noralnioe mnie kobitko rozwalasz...teksty to masz nieziemskie...a jesli chodzi o kkawe i ciato to sie wpraszam......wlasnie wode wstawilam..
ktora ma ochoter????:-):-)

witam nowe mamusie;-);-)
my z nocnikiem tez probujemy ale jakos kiepsko bnam wychjodzi...Kuba posiedzi z1-2 minuty i na tym sie konczy...wstaeni i siknie napodloge....hehea ja poko co cierpliwosci niemam..
wczoraj u mojej mamy to byl taaaaaki "dzentelmen" ze niezrobil na dywan tylko poszeld na płytki do kuchni i przylatuje i woła ..."ee eee" i krzywi nos ze smierdzi....a tylk siki byly...hehehe:-D

coraz wiecej gada....i to jest super...

oki lece kawke robic....do nastepnego "pukania " w klawisze:-)

aż się boje nocnikowania Amelki..ja cierpliwości nie mam;/

witaj :)
nie no nie ma bata-co za kobity-placek, obiadek a teraz i kebab, który za mną chodzi i chodzi ;p

wkurzyłam się z rana,bo nie mogłam się dodzwonić do przychodni a jak był sygnał to nikt nie odbierał :/ poszłam szybko z buta bez śniadania i co?jajco kurde :/ nie ma już numerków!!!grrrr.nasza kochana służba zdrowia.to do ortopedy takie trudności są nie wiem jak do innych.

eeee ja juz do mojej przychodni nie dzwonię..tylko idę..bo pielegniara nie odbiera..wiele razy tę małpę obserwowałam..naszczęście przychodnię mam ulicę dalej i nie trzeba się rejestrować przez telefon:)
z tym gyrosem moim to long story..hehe bo rechot u mnie kiedyś była i jej men zakochał się heheh w mojej sałatce:)))))))) ona tez ją lubi...i na każdym spotkanku z laseczkami z bb ją robię..bo u nas była sławna:)

pogoda w Poznaniu się poprawiła:) więc zaraz ruszamy na spacer..Amelka miałą alergię..bo remont łazienki mam..musielismy uciekać na inne pietro w wynajmowanym domu;/ naszczęście już wszystko ok:)

Pati ucałuj Kubusia..to ząbkowanie????

no w końcu coś za te zusy nam się należy

przejdę się jeszcze aby zapisać młodego do ortopedy-daję sobie ze 2 dni ;) bo kurde prywatnie 80zł-piechotą nie chodzi :/

mój ssak dziś postanowił być rekordy krótkości drzemek
strzelił już sobie 2 po 10 min :/
jade potem do rodziców i małego z babką na spacer odprawie
zjem obiadek i poplotkuje z ojcem i zapale se z nim fajke na tarasie :p

ej ciasto gotowe ale nie wiem czy mam je studzic w piekarniku i jak otwarty czy zamknięty piekarnik ???????// wiecie żeby nie spitolić ciacha

Kasia nie:( choróbsko:( nie wiem skąd:(

Rechot uchyl trocszke piekarnik i poczekaj około pół godziny i możesz wyłożyć żeby przestygł:)
a mam jeszcze jednego dobrego patenta na przyszłość:) żeby biszkopt zawsze był fajny i nie opadł:D jak wyjmiesz z piekarnika to rzuć z małej odległości o ziemie nim (oczywiście w blaszce:))

reklama
dobra wyjełam już przydałby się ckier puer - jest pyszne

P1140263.jpg

Do góry