reklama
oooooooooooooo weselicho- ale bym se poszla wiecie

hej dupencje
ewelka nas zaprasza to odzywam heheh
widze nowe mamuski to witam serdecznie- ja sie tu czasem udzielam jak znajde czas albo jak ktos mnie zrypie heheheh
u mnie w sumie nic nowego poza tym ze mi zostal m-c wolnosci- i teraz mamy szal z załatwianiem tego wszytkiego , a tak to jedno i to samow kólko pracra praca dom....
teraz musze chiwle posiedziec i nadrobic co u was?wiec odezwe sie jak zatrybie kto z kim i takei tam heheh

Arla a Ty zmykaj na nk hodować swoje plony,bo nie mam komu wykradać:-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hej dziewczynki ... witam z rana....
ehehe u mnie 10 dopiero...
wstalysmy z mala godzine temu.....:-)
az milo pomyslec ze dziecko daje sie wyspac mamie
widze u was wesolo na tym podforum.. ciesze sie bardzo...
mam nadzieje ze udaa mi sie wbic w wasze klimaciory
i dziekuje za mile przywitanie

widze u was wesolo na tym podforum.. ciesze sie bardzo...
mam nadzieje ze udaa mi sie wbic w wasze klimaciory

i dziekuje za mile przywitanie

patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
normalka ja w kwietniu próbowałam się dostać do chirurga dziecięcego bo Kuba miał przepukline to nam termin wywaliła 11 maj 2011rwitaj
nie no nie ma bata-co za kobity-placek, obiadek a teraz i kebab, który za mną chodzi i chodzi ;p
wkurzyłam się z rana,bo nie mogłam się dodzwonić do przychodni a jak był sygnał to nikt nie odbierał :/ poszłam szybko z buta bez śniadania i co?jajco kurde :/ nie ma już numerków!!!grrrr.nasza kochana służba zdrowia.to do ortopedy takie trudności są nie wiem jak do innych.

o jaaano to właśnie tak jest z naszymi NFZ atmi u nas to samo -
a toto my przy kuchennej robocie
Zobacz załącznik 272777
no i rzeczony placek przed wsadem do pieca
Zobacz załącznik 272778

no to może się załapiemy na jakieś ciastohej dupencje
ewelka nas zaprasza to odzywam heheh
widze nowe mamuski to witam serdecznie- ja sie tu czasem udzielam jak znajde czas albo jak ktos mnie zrypie heheheh
u mnie w sumie nic nowego poza tym ze mi zostal m-c wolnosci- i teraz mamy szal z załatwianiem tego wszytkiego , a tak to jedno i to samow kólko pracra praca dom....
teraz musze chiwle posiedziec i nadrobic co u was?wiec odezwe sie jak zatrybie kto z kim i takei tam heheh

dziękuje za powitanieHej dziewczyny :-)
Witam nowe mamuśki
Arla a Ty zmykaj na nk hodować swoje plony,bo nie mam komu wykradać:-)
edit. Kamcia my też nowe

Ostatnia edycja:
kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
szczęściara-moje dziecię śpi max do 8 :/hej dziewczynki ... witam z rana....ehehe u mnie 10 dopiero...
rechot-to czekamy jeszcze na fotę gotowego ciacha
przejdę się jeszcze aby zapisać młodego do ortopedy-daję sobie ze 2 dni
kaasiorek84
Fanka BB :)
no transfer jest
)) witam
)))))) i buziole przesyłam
o dobrze wiedzieć
w Luboniu mam kumpele tez tu na bb działa..często się spotykamy
no i my też przeniosłyśmy się z innego forum..bywa....oj dziewczyny się rozkręca jak towarzycho się powieksza
aż się boje nocnikowania Amelki..ja cierpliwości nie mam;/
eeee ja juz do mojej przychodni nie dzwonię..tylko idę..bo pielegniara nie odbiera..wiele razy tę małpę obserwowałam..naszczęście przychodnię mam ulicę dalej i nie trzeba się rejestrować przez telefon
z tym gyrosem moim to long story..hehe bo rechot u mnie kiedyś była i jej men zakochał się heheh w mojej sałatce
))))))) ona tez ją lubi...i na każdym spotkanku z laseczkami z bb ją robię..bo u nas była sławna
pogoda w Poznaniu się poprawiła
więc zaraz ruszamy na spacer..Amelka miałą alergię..bo remont łazienki mam..musielismy uciekać na inne pietro w wynajmowanym domu;/ naszczęście już wszystko ok
Pati ucałuj Kubusia..to ząbkowanie????
hej
witam kolejna nowa mame :-) widze z moich okolicja z Lubonia
A my sie tu z dziewczynami znamy dluuuuugooo...ja z nimi od 2,5 roku cos a przenioslysmy sie z innego forum tu i tak sobie dalej gadamy...tylko dziewczynki kochane cos nam zamilkly....
o dobrze wiedzieć
hej hej he
ewelka ja juz jestem....w domu siedze ale niema kiedy co skrobnac....zawse mam cos do zrobienia ehh...kiedy odpoczne
rechot
noralnioe mnie kobitko rozwalasz...teksty to masz nieziemskie...a jesli chodzi o kkawe i ciato to sie wpraszam......wlasnie wode wstawilam..
ktora ma ochoter????:-):-)
witam nowe mamusie;-);-)
my z nocnikiem tez probujemy ale jakos kiepsko bnam wychjodzi...Kuba posiedzi z1-2 minuty i na tym sie konczy...wstaeni i siknie napodloge....hehea ja poko co cierpliwosci niemam..
wczoraj u mojej mamy to byl taaaaaki "dzentelmen" ze niezrobil na dywan tylko poszeld na płytki do kuchni i przylatuje i woła ..."ee eee" i krzywi nos ze smierdzi....a tylk siki byly...hehehe
coraz wiecej gada....i to jest super...
oki lece kawke robic....do nastepnego "pukania " w klawisze:-)
aż się boje nocnikowania Amelki..ja cierpliwości nie mam;/
witaj
nie no nie ma bata-co za kobity-placek, obiadek a teraz i kebab, który za mną chodzi i chodzi ;p
wkurzyłam się z rana,bo nie mogłam się dodzwonić do przychodni a jak był sygnał to nikt nie odbierał :/ poszłam szybko z buta bez śniadania i co?jajco kurde :/ nie ma już numerków!!!grrrr.nasza kochana służba zdrowia.to do ortopedy takie trudności są nie wiem jak do innych.
eeee ja juz do mojej przychodni nie dzwonię..tylko idę..bo pielegniara nie odbiera..wiele razy tę małpę obserwowałam..naszczęście przychodnię mam ulicę dalej i nie trzeba się rejestrować przez telefon
z tym gyrosem moim to long story..hehe bo rechot u mnie kiedyś była i jej men zakochał się heheh w mojej sałatce
pogoda w Poznaniu się poprawiła
Pati ucałuj Kubusia..to ząbkowanie????
no w końcu coś za te zusy nam się należy
mój ssak dziś postanowił być rekordy krótkości drzemek
strzelił już sobie 2 po 10 min :/
jade potem do rodziców i małego z babką na spacer odprawie
zjem obiadek i poplotkuje z ojcem i zapale se z nim fajke na tarasie
ej ciasto gotowe ale nie wiem czy mam je studzic w piekarniku i jak otwarty czy zamknięty piekarnik ???????// wiecie żeby nie spitolić ciacha
przejdę się jeszcze aby zapisać młodego do ortopedy-daję sobie ze 2 dnibo kurde prywatnie 80zł-piechotą nie chodzi :/
mój ssak dziś postanowił być rekordy krótkości drzemek
strzelił już sobie 2 po 10 min :/
jade potem do rodziców i małego z babką na spacer odprawie
zjem obiadek i poplotkuje z ojcem i zapale se z nim fajke na tarasie
ej ciasto gotowe ale nie wiem czy mam je studzic w piekarniku i jak otwarty czy zamknięty piekarnik ???????// wiecie żeby nie spitolić ciacha
kaasiorek84
Fanka BB :)
ja tam ciemna masa jestem w pieczeniu;/ ale może kiedys uda mi się to nadrobić...
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Kasia nie
choróbsko
nie wiem skąd
Rechot uchyl trocszke piekarnik i poczekaj około pół godziny i możesz wyłożyć żeby przestygł
a mam jeszcze jednego dobrego patenta na przyszłość
żeby biszkopt zawsze był fajny i nie opadł
jak wyjmiesz z piekarnika to rzuć z małej odległości o ziemie nim (oczywiście w blaszce
)
Rechot uchyl trocszke piekarnik i poczekaj około pół godziny i możesz wyłożyć żeby przestygł
a mam jeszcze jednego dobrego patenta na przyszłość
reklama