Zobacz załącznik 279367
To będzie ten bukiecik, a jeżeli o dodatki chodzi to wezmę coś łagodnego i lekkiego ;-) żeby nie rzucało się aż tak w oczy
bukiecik super i fasoleczka tez taka slodziutka... juz mi sie przypomnialo jak moja łobuziara byla taka malutka i czekalam na kazde usg by tylko zdjecie dostac i popatrzec na nią chociaz tak
kiniorek super fasolka:-) i bukiecik ładny.
dorom witaj:-)
na forum krakowskim jakaś mama utworzyła taki temat:
"Szukam pani, ktora ma na tyle pokarmu ze moglaby dokarmic mojego synka. CHodzi mi o weekendy co dwa tygodnie gdy mam studia. Szukam osoby zdrowej, niepalacej i majacej za duzo pokarmu.
Moj synek bedzie mial 3 miesiace w pazdzierniku, od kiedy chce zaczac wspolprace z niania=mamka"
czy to dziwne, że wydaje mi się to trochę..dziwne?![]()
hmmm trzeba chyba zaproponowac tej mamie zeby odciagala sobie mleko i zamrazala. jak wyjezdza to osoba opiekujaca sie dzieckiem bezposrednio przed spozyciem odmrozi podgrzeje mleczko i bedzie super. nie potrzeba wg mnie nikogo szukac. no ale mnie np nie dziwi takie cos hehe rozumiem ta mame ze chce by dziecko nadal pilo tylko mleczko s piersi i nabieralo przeciwciał... jednak mleko sztuczne jest zupelnie inne inaczej dzieci je znosza i toleruja. mysle ze ta mamka ni chce mieszac dziecku w brzuszku zbytnio mlekiem. no ale sa na to inne spoosoby.
Umi a ja byłam pewna ze Ty mężatka
No i witam nową mamę