reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Zobacz załącznik 279367

To będzie ten bukiecik, a jeżeli o dodatki chodzi to wezmę coś łagodnego i lekkiego ;-) żeby nie rzucało się aż tak w oczy

Ja wstawiam foto mojego szkraba :)

Zobacz załącznik 279459

Mam nadzieję że widać ok :)

bukiecik super i fasoleczka tez taka slodziutka... juz mi sie przypomnialo jak moja łobuziara byla taka malutka i czekalam na kazde usg by tylko zdjecie dostac i popatrzec na nią chociaz tak:)

kiniorek super fasolka:-) i bukiecik ładny.
dorom witaj:-)
na forum krakowskim jakaś mama utworzyła taki temat:
"Szukam pani, ktora ma na tyle pokarmu ze moglaby dokarmic mojego synka. CHodzi mi o weekendy co dwa tygodnie gdy mam studia. Szukam osoby zdrowej, niepalacej i majacej za duzo pokarmu.
Moj synek bedzie mial 3 miesiace w pazdzierniku, od kiedy chce zaczac wspolprace z niania=mamka"
czy to dziwne, że wydaje mi się to trochę..dziwne?:dry:

hmmm trzeba chyba zaproponowac tej mamie zeby odciagala sobie mleko i zamrazala. jak wyjezdza to osoba opiekujaca sie dzieckiem bezposrednio przed spozyciem odmrozi podgrzeje mleczko i bedzie super. nie potrzeba wg mnie nikogo szukac. no ale mnie np nie dziwi takie cos hehe rozumiem ta mame ze chce by dziecko nadal pilo tylko mleczko s piersi i nabieralo przeciwciał... jednak mleko sztuczne jest zupelnie inne inaczej dzieci je znosza i toleruja. mysle ze ta mamka ni chce mieszac dziecku w brzuszku zbytnio mlekiem. no ale sa na to inne spoosoby.

Umi a ja byłam pewna ze Ty mężatka:)

No i witam nową mamę:)

reklama
Daff eee ja mężatka? Nie:-p i w sumie na razie mnie do tego nie ciągnie:-):-p To by było dla mnie jak jakas klatka:-p a tak przynajmnej mam świadomość ze mogę wiać hihi:-p

Dzień dobry:)

Dziewczyny taka mała uwaga.
Na wątku zamkniętym macie włączoną opcje "dołącz" radziłabym ustawić wątek tylko na zaproszenia bo tak to każdy może do was dołączyć a przecież nie chcecie aby inny z innych wątków się dołączali bo to by nie łączyło się z bezpieczeństwem.

Daff elizka załozyła grupe wiec mozesz tam napisac

no fakt... juz skrobnelam conieco.

Dzień dobry:)

Dziewczyny taka mała uwaga.
Na wątku zamkniętym macie włączoną opcje "dołącz" radziłabym ustawić wątek tylko na zaproszenia bo tak to każdy może do was dołączyć a przecież nie chce aby inny się dołączali bo to by nie łączyło się z bezpieczeństwem.

a wciskalas dolacz? sprawdz czy mozesz bo czasem po prostu tak pisze ale jak sie chce to pojawia sie komunikat ze grupa jest tylko na zaproszenie. sprawdz i napisz to elizka poprawi:)

a wciskalas dolacz? sprawdz czy mozesz bo czasem po prostu tak pisze ale jak sie chce to pojawia sie komunikat ze grupa jest tylko na zaproszenie. sprawdz i napisz to elizka poprawi:)

sprawdziłam
Elizka musi jednak zatwierdzić "wpraszającego się" gościa lecz Ja osobiście zaznaczyłam bym w ustawieniach tylko na zaproszenia.
No ale to tylko moja rada.Elizka jest założycielem i niech zrobi tak aby było dobrze:)

A jak mija wam wtorek?

hej mamuśki u mnie niebo płacze bo wakacje sie kończą, bynajmniej dla mnie :-(
jak sobie pomyśle że od jutra budzik na 5:45 to mnie słabość ogarnia, chyba bede musiała chodzić spac po wieczorynce żeby sie wyspać.... :-)
umi wspólczuje tych wandali pod blokiem. ja sobie mieszkam w cichej i spokojnej wiosce i w życiu nie chciałabym mieszkać w bloku, ani w ogóle w mieście...

reklama
Do góry