reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

A my w koncu troche poprzestawialismy w pokoju i mala ma wiecej miejsca zeby brykac. Kupilismy jej ten mini namiocik z tunelemm zajmuje naprawde malo miejsca
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3498671/c_1/1|category_root|Nursery|14417537/c_2/3|cat_15701330|Baby+toys|14417556.htm?_$ja=tsid:11527|cc:|prd:3498671|cat:toys+%26+games+%3E+pre-school+toys+%3E+baby+toys
Niby napisane, ze od roku wzwyz, ale ten tunelik jest taki malutki, ze spokojnie nadaje sie wszystkim raczkujacym szkrabom. Mala przechodzi sobie w te i z powrotem, specjalnie popycha pileczki do srodka i goni po nie, super zabawka na teraz. Jedyny minus, to ze ten tunelik taki lekki i mala czasem w srodku sobie probuje siadac, zamota sie w niego cala, az go zlozy, a ze jej sie to podoba to potem znow robi to samo. Zeby sztywno stal w miejscu musialabym go jakos tasma do maty przylepic od spodu? Pokombinuje chyba troche...

reklama
Pianistka mi ten tez sie podoba :) znalazlam u nas na allegro KOLOROWY DOMEK NAMIOT Z TUNELEM KROWKA - ZOBACZ (1228784375) - Aukcje internetowe Allegro

a jaka roznica w cenie :D

haha trzeba kogos zbajerowac z anglii i bedzie robil masowe zakupy dla nas z Polski i wysyłal buehe

Kasiula i to jest jeszcze namiot " ze śladami użytkowania ".. jak dla mnie trochę mały;-)

To ten sam! Skad wiesz, ze to uzywany z allegro? Ja sie na allegro nie znam, ale roznica niewielka, bo ja dalam £20 a ten z przesylka wychodzi 66zl, wiec nie duzo taniej, a jakie zarobki w Polsce, a jakies tutaj? Szok normalnie.

Ten namiocik jest maly, ale ja chcialam na teraz, inne zajelyby duzo miejsca, a wiadomo, dziecko sie troche pocieszy i potem juz sie tak nie bawi. Powrzucalam tam troche pluszakow i mala sobie wyciaga co i rusz to cos. Fakt, ze to zakup na kilka m-cy, ale potem opyle na gumtree za pol ceny i kupie cos innego:)

A my w koncu troche poprzestawialismy w pokoju i mala ma wiecej miejsca zeby brykac. Kupilismy jej ten mini namiocik z tunelemm zajmuje naprawde malo miejsca
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3498671/c_1/1|category_root|Nursery|14417537/c_2/3|cat_15701330|Baby+toys|14417556.htm?_$ja=tsid:11527|cc:|prd:3498671|cat:toys+%26+games+%3E+pre-school+toys+%3E+baby+toys
Niby napisane, ze od roku wzwyz, ale ten tunelik jest taki malutki, ze spokojnie nadaje sie wszystkim raczkujacym szkrabom. Mala przechodzi sobie w te i z powrotem, specjalnie popycha pileczki do srodka i goni po nie, super zabawka na teraz. Jedyny minus, to ze ten tunelik taki lekki i mala czasem w srodku sobie probuje siadac, zamota sie w niego cala, az go zlozy, a ze jej sie to podoba to potem znow robi to samo. Zeby sztywno stal w miejscu musialabym go jakos tasma do maty przylepic od spodu? Pokombinuje chyba troche...

Fajny ten namiocik. Ja wlasnie pisalam ze chce cos w tym stylu na roczek Oliverkowi kupic, ale wolalabym cos troszke wiekszego i cos czego sam nie posklada bo jak go znam to pewnie bedzie w takim tunelu probowal wstawac hehehe.
Wrzuc jakies fotki z mala na zamkniety albo na albumik. chcialabym porownac go wielkosciowo w realu.

Klaudzia jeśli chodzi o te stoliki edukacyjne to też mamy w domku i mała go uwielbia:) również polecam:) Jeśli chodzi o te namiociki to u mnie niestety nie ma miejsca:(:(

Fajny ten namiocik. Ja wlasnie pisalam ze chce cos w tym stylu na roczek Oliverkowi kupic, ale wolalabym cos troszke wiekszego i cos czego sam nie posklada bo jak go znam to pewnie bedzie w takim tunelu probowal wstawac hehehe.
Wrzuc jakies fotki z mala na zamkniety albo na albumik. chcialabym porownac go wielkosciowo w realu.

Wrzuce na dniach, jak zrobie. Ten namiocik jest maluski, jak na zdjeciu, ja z kolei nie chcialam wiekszego, bo one sa fajne do zabawy, ale zajmuja pol pokoju, a gdzie miejsce na inne zabawki? Tunelik tez nie jest solidny, mala go roznosi na boki, przechodzi, sklada, rozpucha sie... ale ona lubi sie pchac tu gdzie ciasno, w kazda szczeline wlezie.
W ikei jest taki tunel niebieski wiekszy, tamten juz dla troche wiekszych dzieciakow ale bardziej solidny.
Nic to, mala sie pobawi kilka m-cy i potem kupie cos innego:)

A na roczek poluje na bujak - pluszak, juz upatrzylam sobie kilka, nie moge sie tylko zdecydowac:)
Linki tez pozniej wkleje.
A najpierw to musze sprzedac nasza hustawke z fisher price, zawala tyle miejsca a mala nie uzywa juz tyle czasu.

reklama
Do góry