reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziewczyny, a czy te firmy o których piszecie produkują może też jakieś dłuższe kurtki, takie bardziej za tyłek ?

bo ja chcę wreszcie kupić długą, ciepłą kurtkę z paskiem i najlepiej odpinanym kapturem.

reklama
hahahahaha ja też!! :-D:-D
chociaz pewnie pokreci nosem na cene bo teraz tyle wydatkow z remontem zeby jak najszybciej zrobic a za pasem roczek, swieta itp itd :-(

To może dziadki czy chrzestni zafaundują ;))) Dla mnie tez troszke drogie ale stwierdziłam, że to na kilka a może nawet kilkanaście lat i drugie dziecko tez będzie korzystać więc się skusiłam :)))

Ania, Wy już nie takie rzeczy wiezliście z Polski... sanki to pikuś ;)))

Ostatnia edycja:
Sanki bajer, szkoda, że takich podwójnych nie ma ;) , ja właśnie zaczynam szukać podwójne.... koło mnie jest sklep dla bliźniaków, wiem, że mają sanki też w ofercie, więc pójdę przymierzyć te moje pannice...
Z kozaczkami jeszcze się wstrzymuję...

Muszę się Wam pochwalić, że kupiliśmy sanki :HIT SANKI BABY MERC -REGULACJA RĄCZKI-6 KOLORÓW (1277237096) - Aukcje internetowe Allegro To juz jest od nas prezent na roczek:))) Powiem Wam, że mam ogroooooooomny problem z kozaczkami na zime. Do żadnych nie moge wsadzić nogi Konrada bo ma wysokie podbicie. Tragedia...
Super te sanki :)
Dla mnie niestety tez nieco za drogie, mam zamiar kupic takie: SANKI Z OPARCIEM,PCHACZEM I ŚPIWORKIEM-WYPRZEDAŻ (1268240372) - Aukcje internetowe Allegro
ten spiworek mozna tez dac do wozka, a ja akurat mam spacerowke od tego sprzedawcy, wiec nawet dobiore sobie kolorystycznie :)))

Tomi tez ma wysokie podbicie, ale ze jeszcze nie chodzi to sie nie martwie - ma w prawdzie buty, ale o 2 nr za duze i zakladam mu je zeby bylo cieplej, jak faktycznie bedzie potrzebowal juz dobrych butow, to wtedy sie zaczne martwic na powaznie :)

reklama
Do góry