riba_1
Mamusia Olivka :)
Czekoladko - dokladnie, nie martw sie. to jest prosty zabieg
i beda sliczne oczeta 
chociaz dziwie sie, ze lekarze tak szybko juz daja skierowanie na ten zabieg. nam powiedzieli, ze kanaliki sa po prostu bardzo male jeszcze i dlatego sa zapchne i z czasem samo sie naprawi - a jesli nie to dopiero wtedy zabieg.
co do tych kanalikow to smiejemy sie z M, ze mamy w domu dwojke dzieci z zapchanymi kanalikami. nasz pies tez to ma
dlatego ma brazowe lzy. i jego tez czeka zabieg jesli samo nie przejdzie.
chociaz dziwie sie, ze lekarze tak szybko juz daja skierowanie na ten zabieg. nam powiedzieli, ze kanaliki sa po prostu bardzo male jeszcze i dlatego sa zapchne i z czasem samo sie naprawi - a jesli nie to dopiero wtedy zabieg.
co do tych kanalikow to smiejemy sie z M, ze mamy w domu dwojke dzieci z zapchanymi kanalikami. nasz pies tez to ma

(bo sie razem wazyliśmy,a mam porządną wagę) wiec nie dam rady go tyle nosić i te ciuchy grube jeszcze , przemysl sprawe.
.........fajnie ,ze tak sie zrelaksowałas
;-)...u mnie to nierealne, pobudka o 1 i 3.30. Potem juz rano.
....własnie o to chodzi, ze ja na basen nie chodze ze znajomymi wiec nie ma co sie przejmować, tam sami obcy ludzie, a uwierz mi, że są tam naprawde grubaski,ale nikt nikogo nie obserwuje, kazdy przychodzi, aby zrobic cos dla swojego zdrowia
,a najważniejsze jest dobre samopoczucie Twoje i synka i zrób tak, abyscie oboje mieli ochote na zycie, nic na siłe, pewnie łatwo mi to mówic, bo nie mam problemów z karmieniem, ale wierz mi jakby mi maluch ryczał z głodu to długo bym sie nie zastanawiała nad podaniem mm..........choc trzymam kciuki aby Ci chlusnęło z cycochów