reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

To może dziadki czy chrzestni zafaundują ;))) Dla mnie tez troszke drogie ale stwierdziłam, że to na kilka a może nawet kilkanaście lat i drugie dziecko tez będzie korzystać więc się skusiłam :)))

Ania, Wy już nie takie rzeczy wiezliście z Polski... sanki to pikuś ;)))
Asiu będziemy wieźli pompe ciepła więc miejsca będzie dużo mniej :szok:
te sanki SANKI Z OPARCIEM,PCHACZEM I ŚPIWORKIEM-WYPRZEDAŻ (1268240372) - Aukcje internetowe Allegro sa u mnie ale bez spiworka za 90 zl wiec oplaca sie :) super no i cena mniejsza :)
a tak wogole wydaje mi sie ze nasze dzieci nie usiedza w sankach nie wiem czemu
:D beda uciekac z nich ;P
no właśnie myślę że jeśli w sankach nie będzie pasów to sobie dokupię , bo u mnie na bank mały będzie uciekał , on potrafi nawet z krzesełka do karmienia uciekać ,najbardziej to by mi się takie pasy przydały w łóżeczku jak go kłade spać ;-);-);-)
Coś takiego Bielizna termoaktywna - Mike SPORT
oczywiście są różnych firm.... i różne są ceny... dla dorosłych znalazłam, ale ... dla dzieci jakoś nie bardzo..
nie wiem jak to się sprawdza... a przy szaleństwie na śniegu to cżłowiek się spoci i ... cholewcia przeziębienie gotowe.
mój D używa takiej bielizny w ziemie do pracy bo on większość czasu pracuje na zewnątrz

a to nasz ostatni zakup http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40132254

reklama
Kupiłam 2 czesiow kombinezon, czapke z szalikiem. Pozniej zrobie fotki to wam pokaze ;-)

Jezdzik przyszedł-pozniej zdam relacje czy sie malej podoba.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry