reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ja też Cię pamiętam Ewelinko:) Cieszę się, że wszystko u Twojego Malucha dobrze:) Jesteśmy na takim samym etapie- ja też dziś zaczynam 12 tc:))

Ostatnia edycja:
czesc laseczki ! :D

super ze się odezwałyście w sprawie tego porodu, bo ja to się boję i sama nie wiem - chyba póki co nie będę o tym myśleć :) będziemy się później martwić co i jak :)
u mnie od wczoraj baluje kuzynka z narzeczonym :) także roboty troszkę miałam i padłam o 22 w łóżku :)

gratulacje rocznicowe dla wielu z nas to poczatek kolejnego tygodnia ciąży :D u mnie juz 12 leci :)

zbieram się do robienia kolejnej reklamy, żeby się wyrobić bo popołudniu idziemy na obiad :)

Tusen (Zebrra tak Cię kiedyś nazwała a mi się spodobało:) - zgadzam się z Tobą co do porodów:)
Dziewczyny, pozwoliłam sobie założyć wątek o ruchach maleństwa- wiem, że jeszcze na nie za wcześnie, ale to już całkiem niedaleka przyszłość a pomyślałam sobie, że na razie mamy które mają już dzieci mogą nam tam poopowiadać jak to u nich było z tymi ruchami...
Jak myślicie??

super pomysł z tematem :) ja się doczekać nie mogę :) właśnie tańczymy sobie z brzuchem :-) czytałam, że dziecko bardzo lubi jak się mama tak kołysze bo go to uspokaja i rozwija mózg :)

Witam :)
Ja obydwie córeczki rodziłam naturalnie i bez znieczulenia :)
a na ból reaguję ... śmiechem więc trochę wariatka ze mnie
no i jeśli wszystko będzie dobrze to i trzecie bobo urodzę sn i bez znieczuleń :)

a u mnie wichura całą noc ...

reklama
Do góry