reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Fontanna z pileczkami PlayskoolMam oryginalną fontanne z playskool'a ale bez piłek.

Ja mam ten nowszy model z śmiesznymi mordkami:zestaw swietnych firmowych zabawek grajacych (1268080512) - Aukcje internetowe Allegro
Myślę, że popatrz na allegro za używka i za 50 zł spokojnie zakupisz z piłkami :)))

A pochwale się, że przed chwilą wygrałam aukcje:Śpiworek H&M na 1-3 lataZWIERZĄTKA (1344272793) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Cieszę się bo moja wiercipieta musi mieć śpiworek z jedengo już wyrósł i zostałmi tylko jeden więc problem jak chcę go wyprać...

Fontanna z pileczkami PlayskoolMam oryginalną fontanne z playskool'a ale bez piłek.
a gdzie Ty kupilas fontanne bez pileczek?tj pisalam ja bym wolala kupic druga fontanne z pileczkami bo tyle samo cie wyjdzie jak same pileczki.
Ja mam ten nowszy model z śmiesznymi mordkami:zestaw swietnych firmowych zabawek grajacych (1268080512) - Aukcje internetowe Allegro
Myślę, że popatrz na allegro za używka i za 50 zł spokojnie zakupisz z piłkami :)))

A pochwale się, że przed chwilą wygrałam aukcje:Śpiworek H&M na 1-3 lataZWIERZĄTKA (1344272793) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Cieszę się bo moja wiercipieta musi mieć śpiworek z jedengo już wyrósł i zostałmi tylko jeden więc problem jak chcę go wyprać...

fajny ten spiworek ale moj K by sie nie dal:p zestaw zabawek super:-) Konrad bawi sie tym warsztatem?

Aza super ten spiwore:tak: moj nie dałby sie w niego zapiac:tak:

Hehe... mój śpi od jesieni już bo wciąż był odkryty. A próbowałaś kiedyś? Ja też myślałam, że pewnie nie wygodnie mu ale zasypia elegancko :)))

Gosiu, bawi się warsztatem ale tylko tak po 15 min. dziennie :))) Uderza raczej ręką bo młoteczkiem średnio mu wychodzi i ciągnie za tą miarke ale w sumie uczy ona tylko liczenia i abecadła a taką funkcje już mam w innych zabawkach. Nową nie wiem czy bym kupiła.

Ostatnia edycja:
Hehe... mój śpi od jesieni już bo wciąż był odkryty. A próbowałaś kiedyś? Ja też myślałam, że pewnie nie wygodnie mu ale zasypia elegancko :)))

Gosiu, bawi się warsztatem ale tylko tak po 15 min. dziennie :))) Uderza raczej ręką bo młoteczkiem średnio mu wychodzi i ciągnie za tą miarke ale w sumie uczy ona tylko liczenia i abecadła a taką funkcje już mam w innych zabawkach. Nową nie wiem czy bym kupiła.

Asia nie probowalam go wsadzac:-) moze mojemu K ten warsztat sie spodoba jak wpadniemy to odkupie od Ciebie:p:p:p:p a gada po polsku?

Hehe... cwaniak mały :)))

Gosiu gada po polskiemu :pPP Nie, no aż tak mi on nie przeszkadza:pPP Ale powiem Ci, że dużo można używek na allegro spotkać. Ostatnio nawet z Wrocka babka sprzdawała. U nas największym hitem jak dotąd jest: http://allegro.pl/autko-pojazd-pchacz-chodzik-fisher-price-i1351204339.html Bije wszystkie zabawki na głowe... Bardzo ładnie też o dziwo bawi się tym: http://allegro.pl/fisher-price-statek-wyladowany-klockami-l7194-i1344399049.html Te klocuszki sobie złącza i wsadza do statku bo ten stanowi też sorter... Jestem mile zaskoczona, taka prosta zabawka... Oczywiście ładnie też się bawi fontanną i dinozaurem fishera :)))

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie hitem sa zabawki na kiju. Najswietniejszy jest taki pingwinek Zabawka na Kijku Drewno Ręcznie Wykonana (1351882827) - Aukcje internetowe Allegro bo ma takie fajne łapy przy kółkach i jak kółko sie kręci to łapy się owijają i klapia. ALe mamy też biedroneczkę co z kolei ma koraliki przy kółkach i one klekoczą. Fakt faktem, ze ze szczotka i kijkiem do otwierania włazu na strych tez lata :D

Do góry