reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
oby!:-D Bo niebawem zacznę sobie wkręcać jakieś straszne historie:shocked2:

Nawet nie próbuj, głuptasie! Przecież na każdym kroku wszyscy podkreślają, że KAŻDA Z NAS JEST INNA i każda inaczej przechodzi ciążę. Poczujesz, kiedy Twoje dziecię łaskawie kopsnie Cię mocniej ;-) Życzę, żeby długo nie kazało Ci czekać :-)

Cześć dziewczyny!
Ja już po dzisiejszej wizycie - cudownie wraca się z dobrymi wiadomościami! Z naszą Leną wszystko ok. Nie było najmniejszych wątpliwości, że się rusza (choć ja nadal nic nie czuję). Gin powiedział, że to całkiem normalne i odnośnie ruchów sprawa jest baaaardzo indywidualna - pytał czy czuję bulgotanie. Czuję. Podobno to są właśnie te ruchy i na razie tak je będę odczuwała. Pal licho odczucia - ważne, że z małą wszystko super.
Moje dwa mięśniaki niestaty rosną, mają już ponad 20mm. Na szczęście są wysoko, nad dzieckiem, w ścianie i nie blokują wyjścia, więc spokojnie będę mogła urodzić naturalnie. Bałam się, że będę skazana na cc!!

Pokażę Wam Lenkę z dzisiejszej fotki - 19,1 tc.
14 stycznia będę miała lepszy podgląd, bo idziemy na prenatalne 4D :-) 2.jpg

Dagamit- super, ale Mała ma śliczne uszko:)

Zołza- a czy Ty już wiesz kogo tam masz? chłopca czy dziewusię? Strasznie jestem ciekawa! (ale myślę, że chłopaka):)

reklama
Piękne fotki, dobre wiadomości, tylko się cieszyć :) Ja połówkowe będę miała 26 stycznia, w poniedziałek było tylko zwykłe badanie, interpretacja wyników krwi, ważenie i takie tam. Ciągle kilogram na minusie a nie wymiotuję już od prawie 3 tygodni. No i nadal nie wiem, czy to córcia czy synuś :( i nadal nie czuję ruchów ani żadnego bulgotania. Lekarz mówi, że mam się nie martwić na razie, bo to moja pierwsza ciąża i dość spora nadwaga, więc mogę nie czuć jeszcze przez jakiś czas.

Do góry