reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
Justyna sie zapatrzyła i śmiała razem z Wojtkiem! jak sie skończyło to zaczęła buczeć !!!!!!! Musiałam puścić drugi raz.
OJ TY WOJTKU, juz zawracasz głowe dziewczynom? :)))))))))))))))

my naszą małą już od dawna tak podnosimy. Poza tym ona bardzo lubi ten sposób bo wie że pójdzie do góry, a spróbować ją teraz ułożyć w ramionach w pozycji leżącej - alarm od razu sie jej załącza :-D

No u nas też na leżąco to nie lubił odkąd skończył miesiąc. Noszę go tylko pionowo,albo na przedramieniu on leży ułożony na brzuszku, no i jeszcze przerzuconego przez moje ramię. Tylko właśnie jak go podnosiłam z leżaczka czy z łóżeczka to go brałam tak pod plecy i pupę.
No i dzięki dziewczyny,chyba się zagapiłam i nie zauważyłam, że to już duży chłopak jest i już nie trzeba z nim tak uważać :-)

Madlein - Gratulacje!!! :-) No to Przemek czuje się zawstydzony,bo on starszy od Wiktora a nie umie tak robić.

Strip - no przesłodko się Wojtuś śmieje :-)

No to i ja wrzucę naszego śmieszka.

[video=youtube;j5MvQPJbEKA]http://www.youtube.com/watch?v=j5MvQPJbEKA[/video]

Ostatnia edycja:
Strip- przesłodko się śmieje Wojtuś
nice-girl a Przemuś to w ogóle jakiś napad śmiechu miał. W ogóle pełna podziwu jestem,że Przemuś tak ze śliniaczkiem potrafi siedzieć i nie pcha go do buźki! Bo mój żuczek od razu do buzi go pcha.
A ja gdzieś mam film jak Łukasz się obraca,ale nie potrafię go znaleźć na męża kompie.

reklama
Do góry