reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
Dzięki ,Alicja:-).To zadna okrągła data,ale fajnie wygląda,nie?
A tak a propos daty,to Amelka urodziła się 10.10.10.:).Myslałam,ze będzie miała fajny pesel,ale ma 30 zamiast 10 ,bo pani w USC tłumaczyła ,ze to dlatego,że 20+10.A jak sie pielęgniarki śmiały,jak miała badanie słuchu robione i była godzina 10.10:).

Ostatnia edycja:
A tak a propos daty,to Amelka urodziła się 10.10.10.:).Myslałam,ze będzie miała fajny pesel,ale ma 30 zamiast 10 ,bo pani w USC tłumaczyła ,ze to dlatego,że 20+10.A jak sie pielęgniarki śmiały,jak miała badanie słuchu robione i była godzina 10.10:).
Mój mąż chciał żeby Łukasz się urodził 10.10.10 ale znowu moja mama stwierdziła,że to niedziela i żeby lepiej nie urodził się wtedy bo to facet będzie i nie może być leniwy do roboty haha! No a nasz termin z usg był na 8.10. a młody urodził się w terminie z miesiączki 30.09 :D

Gratuluję trójeczek w suwaczku ;-)
Ja też myślałam, że pesel będzie okrąglutki a tu d**a, chociaż jedynek ma tam sporo. Córcia też ma okrągłą datę urodzin, bo 07.07 i pesel niestety jeszcze bardziej nieciekawy. Moi dziadkowi liczyli dziesiątki Wojtusia po urodzeniu: ur. 10.10.10r o godz., 9:10, dostał 10 pkt. Troszkę ich ma :-)

ja się urodziłam w piątek, a jestem strasznie leniwa ;-) bzdury z tymi przesądami i zabobonami

reklama
Do góry