reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

strip, nice-girl aż się buzia sama śmieją cudaczki. A czkawki nie dostają ???? Krzyś jak się tak śmieje to czkawka gwarantowana :)
Madlein no superaśnie. Mój z tych co dupkę maja za ciężką :) ale już się nie mogę doczekać przewrotów, za to w nocy w łóżeczku to przekręca w poprzek łóżeczka i nogi zakłada na brzeg i tak śpi :) kiedyś zrobię fotkę.

reklama
nice, strip super są wasze dzieciaczki, takie śmieszki :D
chyba musze mojego nagrać jak się tak chichra, ale pewnie nie będzie to łatwe :p

W ogóle pełna podziwu jestem,że Przemuś tak ze śliniaczkiem potrafi siedzieć i nie pcha go do buźki! Bo mój żuczek od razu do buzi go pcha.

No oczywiście że śliniak jest na ogół w buzi - śliniak, rączka i pielucha to ulubione gryzaki. Tu był śmiechem zajęty i dlatego zostawił go w spokoju ;-)

No u nas też jest tak że jak mały zobaczy aparat to od razu poważnieje - przygląda mu się bo jest taki fajny błyszczący. Tu mi się udało bo się z nim tatuś bawił a jak ja zobaczyłam że się tak śmieje to poleciałam po aparat ale z dala stałam tylko zoom zrobiłam, żeby go nie rozpraszać :-)

Strip, nice superaśne śmieszki :). moja tez tak zieje, ale jeszcze nie tak długo :( ehh.

A dziś udało jej się obrócić z brzuszka na plecki, tylko troszke z pomocą, ale widać było jaka była zdzwiona wiec może juz niedługo sama będzie się przewracać :)

Edit: muszę się pochwalić. Dzis przed kąpielą malutka z nami w łózeczku sobie leżała i sama bez niczyjej pomocy przewróciła się kilka razy z brzuszka na plecki juuuuuupi.

Ostatnia edycja:
reklama
Strip, nice superaśne śmieszki :). moja tez tak zieje, ale jeszcze nie tak długo :( ehh.

A dziś udało jej się obrócić z brzuszka na plecki, tylko troszke z pomocą, ale widać było jaka była zdzwiona wiec może juz niedługo sama będzie się przewracać :)

Edit: muszę się pochwalić. Dzis przed kąpielą malutka z nami w łózeczku sobie leżała i sama bez niczyjej pomocy przewróciła się kilka razy z brzuszka na plecki juuuuuupi.

no widzisz sarisa wystarczylo tylko dac znac ,ze chciałabys zeby zrobila to sama i pyk - proszę bardzo. Kochane masz to dziecko , takie posłuszne ;-) Buziaki dla Zuzi

Do góry