dawidowe
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas to samo.Ja też muszę postarać się nagrać Łukasza jak się śmieje, tylko że właśnie to nie takie łatwe bo on przeważnie jak widzi obiektyw aparatu to poważnieje![]()
A my mamy dzis śliczny suwaczek![]()
Mój mąż chciał żeby Łukasz się urodził 10.10.10 ale znowu moja mama stwierdziła,że to niedziela i żeby lepiej nie urodził się wtedy bo to facet będzie i nie może być leniwy do roboty haha! No a nasz termin z usg był na 8.10. a młody urodził się w terminie z miesiączki 30.09Dzięki ,Alicja:-).To zadna okrągła data,ale fajnie wygląda,nie?
A tak a propos daty,to Amelka urodziła się 10.10.10..Myslałam,ze będzie miała fajny pesel,ale ma 30 zamiast 10 ,bo pani w USC tłumaczyła ,ze to dlatego,że 20+10.A jak sie pielęgniarki śmiały,jak miała badanie słuchu robione i była godzina 10.10
.
Dzięki ,Alicja:-).To zadna okrągła data,ale fajnie wygląda,nie?
A tak a propos daty,to Amelka urodziła się 10.10.10..Myslałam,ze będzie miała fajny pesel,ale ma 30 zamiast 10 ,bo pani w USC tłumaczyła ,ze to dlatego,że 20+10.A jak sie pielęgniarki śmiały,jak miała badanie słuchu robione i była godzina 10.10
.
ja się urodziłam w piątek, a jestem strasznie leniwa ;-) bzdury z tymi przesądami i zabobonami