reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

szalejecie laski :-) ja tez dzis kupiłam Olci parę rzeczy. w mothercare sweterek, bluzkę z długim (na cześć M. z napisem "apple of daddy's eye" czyli "oczko w głowie tatusia"), inna z krótkim i komplecik spódniczka z legginsami.
my nosimy jeszcze ubrania 9-12 ;-) a jeden sweter to nawet 3-6 i jeszcze od biedy sie nada, troche kusy tylko ;-) ubrania z h&m na 74 są wielgachne...

reklama
To tu pół dnia siedziałyscie:)wątek sie rozrasta:)świetne ciuszki kupujecie:)Zahaczylismy dzisiaj pepco nowe kolekcje są, no dla małych chłopców piękne rzeczy.Nic nie kupiłam bo słabe jakościowo a dzieci teraz juz dłużej noszą ubranka.Jedynie wypatrzyłam kurtke co dostała od teściowej i misia z serduszkiem,czyli wiem ile wydała przypadkiem.

Kupuje rozmiar 86ale zdarza się ze 80 .
Ostatnie zakupy z allegrohttp://allegro.pl/monsoon-bawelniana-sukienka-na-12-18-mc-na-86-cm-i1446220791.html
i taka do piaskownicy http://allegro.pl/sliczna-sukienka-na-upaly-rozm-86-i1446811998.html

Ostatnia edycja:
dziewczyny ale szalejcie maskara tak Wam zazdroszcze u nas cienko z kasa a przydały by mi sie ze 3szt body na 80 z długim rekawkiem bo mam albo za małe albo za duże takich pasujacych mam moze ze 3.Moze ma ktos po taniemu sprzedać????

myszowata
no po prostu ekstra zakup!!!

Polka84 u nas tez mamy takie lumpka znaczy w miesice ok 20 km od nas.Takie perly tam wynajde czasem ,ze szok ostattnio koszule z george za 4zł.

Alex
Ty to w ogole mistczynia jesteś:)

reklama
Do góry