emiliab
Fanka BB :)
Witam się niedzielnie.Ja tak na chwilę,bo chłopacy poszli na spacer,a ja muszę ogarnąć chałupę i przygotować obiad(wątróbka z ziemniakami)
Natolin avatar super!!!! Jeszcze "milej" się czyta Twoje posty:-). Super,że dłonie się "naprawiły"
moriam duuużo zdrowia. co do butów,to ja też kupiłam takie za chyba 50 zł.Najważniejsze,że były baardzo wygodne i prawie całą noc w nich przetańczyłam. Nad ranem nogi spuchły i zmieniłam na....czarne klapki;-)
miniu wszystkiego najjj z okazji czwóreczki
rysia miotła teściowej naprawiona? Odleciała?
Aha,ja też jestem za zielonym światlem dla rysi
Aha,ciekawe,jak chrzciny u Idy. Może dzięki pozbyciu się grzechu pierworodnego jej Inka się naprawi....Oby
Coś jeszcze chciałam napisać,ale...zapomniałam
. Dobra,spadam sprzątać....Będę wieczorem. Tylko nie naprodukujcie się za bardzo;-)
Natolin avatar super!!!! Jeszcze "milej" się czyta Twoje posty:-). Super,że dłonie się "naprawiły"
moriam duuużo zdrowia. co do butów,to ja też kupiłam takie za chyba 50 zł.Najważniejsze,że były baardzo wygodne i prawie całą noc w nich przetańczyłam. Nad ranem nogi spuchły i zmieniłam na....czarne klapki;-)
miniu wszystkiego najjj z okazji czwóreczki
rysia miotła teściowej naprawiona? Odleciała?
Aha,ja też jestem za zielonym światlem dla rysi

Aha,ciekawe,jak chrzciny u Idy. Może dzięki pozbyciu się grzechu pierworodnego jej Inka się naprawi....Oby

Coś jeszcze chciałam napisać,ale...zapomniałam