reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

łojej, ale naprodukowałyście....

Teśka, chyba od samego wdychania to raczej nic Ci się nie powinno stać - wypij ze 2 szklanki mleka - to podobno pomaga neutralizować ew. lekkie zatrucia chemią.... co do tej nieszczęsnej wanny, to poszukaj w necie, może znajdziesz jakies porady, jak to cholerstwo odbarwić....

Psota, moja dzidzia też wczoraj szalała, a dzis spokój.....

co do Mothercare to ja zawsze tam robię zakupy prezentowe, bo 80 zł dla znajomego dziecka to dużo, ale nie jest mega wydatek - ale jak bym miała cała wyprawkę kupować..... na szczęscie czasami są wyprzedaże.... bo jakość jest niekwestionowana....

ja na jutro nie szykuję żadnych słodkości - już pisałam, że postanowiłam się odtłuścić, a w zasadzie nie dopuścić do większego otłuszczenia, więc słodyczy nie będzie..... (zobaczymy, do której jutro wytrzymam :)

reklama
Teśka nic Ci sie stać nie powinno więc spokojnie ;-)
balkan może cały dzień wytrzymasz jak do sklepu nie pójdziesz,bo jak ja bym w tłusty czwartek coś pycha ujrzała to pewnie bym się skusiła :-D

emko ,balkan dzieki za rade i pocieszenie ,zaraz poszukam na necie co da sie z tym zrobic (bo fioletowa pralka to mi sie nie marzy ),i jak wroci moje kochanie to wysle jego do walki z tym cholerstwem

teśka cos znalazłam,że domestosem to ponoć schodzi :baffled: więc niech Twój facet to poproś go żeby za Ciebie spróbował to zmys domestosem żebyś też już nie wąchała tego
emcia chodź po marmolade różaną bo mi jeszcze z rogalików została jak chcesz :-D

JACIE, juz to pisalam ale sie powtorze. Tak prosta rzecz w polsce jak isc do sklepu i kupic paczka, tutaj jest nielada wyzwaniem. Pewnie w polskim sklepie beda mieli jutro ale nie chce mi sie az do madrytu jechac o_O i jeszcze narzucaja taka cene ze jeden wychodzi 1.50E co na zl wychodzi prawie 6 zl za sztuke. Eh...

orchi wyslij miw liscie troche tej marmoladki :-D

reklama
Do góry