Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Ala, w jakim programie obrabiałaś fotki oprócz photoshopa? czy tylko w nim pracujesz?
w 99% to photoshop i czasem picasa jak chce "na skróty"

Happybet, Aniawa gratulacje dla dzieciaczków!!

ja również bardzo bym chętnie posłuchała o ślubnych przygotowaniach - uwielbiałam ten okres, mimo że mnóstwo w nim stresu ale to oczekiwanie ach
! nawet na forum o tej tematyce sie udzielałam bo nie potrafiłam "sama" się tym cieszyć i tu zdradze sekret że jedna z Was tam też była, (po nicku kojarzę , a że charakterystyczny to chyba ta osoba 
a u nas od rana nieco stresu- nie mogłam sie doczekać żeby dzieć zaczął się obracać no a teraz mam dość
kiedyś "w dobrych czasach" po porannym mleczku dawałam małą do łóżka, załączałam karuzelkę i mogłam spokojnie iść się umyć, przygotować śniadanko. A teraz ta mała akrobatka jak ją tylko odłożę to od razu cyk i na brzuchu leży. No i dziś kłade ją pod karuzelę, wyszłam na moment i słysze z łazienki bleeee lece patrze a dzieć oczywiście na brzuchu i mleko dookoła
no i tłumacz takiej że po jedzeniu nu, nu, nu nie wolno na brzuch? ehh...u nas szaro i ponuro za oknem więc przesyłamy z Isią mnóstwo promiennych uśmiechów!
ta pogoda się chyba droczy ze mną bezlitośnie...