Witam. Za oknem szaro buro i nic się nie chce. Moje dziecię przed chwilą padło a nie spał od 4:00 albo jakoś tak. Na szczęście był grzeczny i dopiero po 5:00, jak zgłodniał, zaczął mnie budzić puszczając pozytywkę. Ciekawy sposób wymyślił na matkę :-) Zjadł i poleżał jeszcze cichutko w łóżeczku. Jestem w szoku, że mam takie grzeczne dziecko. Rano leży sam, grzeczniutko, cichutko a w ciągu dnia nadrabia.
Mój nie garnie się do obrotów, chociaż dzisiaj leżąc obok mnie na łóżku obrócił się na brzuszek. W łóżeczku, gdy go kładłam spać, też miał zamiar, ale był w śpiworku i odpuścił.
happybeti gratuluję piąteczki :-)
Alicja u mnie żadnych wielkich przygotowań nie ma i nie będzie, bo bierzemy tylko cywilny. No i moje podejście też jest takie a nie inne- zwykła formalność i tyle. Jedyne co muszę załatwić to sukienka. Wymyśliłam sobie, że fajnie byłoby kupić sobie jakąś ładną ecri. Do tego jasne dodatki a następnego dnia na chrzciny tylko inne buty, bolerko czy coś w tym stylu. Nie chcę podwójnie wydawać pieniędzy na sukienki, ale nie wiem czy znajdę coś takiego jak sobie wymyśliłam. Buty to inna historia. Uwielbiam je i na pewno z tej okazji kupię dwie pary

Imprezy nie będziemy robić. Następnego dnia i tak są chrzciny i wtedy całe towarzystwo przyjdzie po kościele do nas na obiad (chcę zamówić katering, bo dla 20 osób gotować nie będę). Ze świadkami chcieliśmy wyjść gdzieś w sobotę wieczorem opić ślub, ale z powodu chrzcin raczej sobie odpuścimy.
Natolin różnie odkurzam. Zależy jak mi się chce, jak mam czas. Czasami co drugi dzień a czasem raz na tydzień. Niestety jak młody zacznie raczkować to odkurzanie i mycie podłóg zacznę chyba codziennie uskuteczniać. U nas bardzo się nosi z piwnicy, ponieważ palimy w piecu :-(