emiliab
Fanka BB :)
A ja nie oglądam YCD,bo mąż ogląda mecz...
I też zaraz idę spać,bo rano o 6.30 pobudka...
I też zaraz idę spać,bo rano o 6.30 pobudka...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
no właśnie: hmmmmmmmmmmmmmm.......... chyba będę tą glutenową kaszkę do butli jej dodawać to przynajmniej będzie codziennie i będę pewna że tą dawkę pochłonie:/Ida,wszędzie piszą,że ten gluten to codziennie,na tym polega ekspozycja,że codziennie stała,odmierzona dawka w celu zapobieżeniu celiakii...hm...
też masz powód do narzekania!!! wiesz ty co?!?!?!?!?!witam wieczornie
IDA co do wozka to ja juz chyba niedlugo bo moja klucha juz dotyka stopami koncowki "budy" a lepetynka gore)
pzoa tym u nas w cieniu +19 a ja wyszlam w lekkim polarku i sie ugotowalam prawie w nim. w sloncu patelnia, dziecku zdjelam calkiem rekawiczki czapke rozpiela bluze odkrylam co sie dalo i bylo fajnie) a juz w ogole siara jak szlam z nia po takiej wielkiej ulicy, i tej sie wlaczyla "piszczalka"!!! kuzwa!!! ruch na ulicy a ta sie tak rozpiszczala smiala i robila "aaaaaapppppppppfff" ze nie bylo osoby ktora by nie zajrzala do wozka co ja w nim wioze... kaszana ze szok!!! piszczala tak dobre 700metrow albo wiecej!!! ja doslownie czerwona!!!! dopiero po zakrecie sie lekko uspokoila i zmienila repertuar na "hiiii" a potem usnela!
)) normalnie jaja z tym dzieckiem
)
po spacerku zabawa, owoce witaminki, kapiel- w kapieli dzisiaj zlapala mi gabke i chciala ja zjesc !!! a tak to sie bawilam z nia i lalam jej wode z gabki na dlonie i ona ja chciala lapac) cala zafascynowana
coraz smieszniejsze to dziecko mi sie robi
![]()