dorisday2512
Fanka BB :)
Witam wieczornie , choc i tak nikt nie zauwazyl ,ze mnie nie ma. Caly dzien klecilam tego posta , na raty oczywiscie , nadrabiajac Was jednoczesnie. Niestety moje dziecko dziś jakieś marudne było i nie dalo mi się do was odezwac.
Odpisuje zatem teraz:
Ida pewnie wstapisz tu wieczorkiem : obcałuj tą swoją córcię ode mnie z okazji ukonczenia pięknych 5 miesięcy :-) a jeśli o spacerówce mowa – to mysmy już zmienili i malemu jest super w niej :-)
Mam nadzieje ,ze wizyta wykazala ,ze wszystko u Inki ok?!
Roxi A co z tą wysypką lekarz stwierdzil?
Ulisia gratuluje suwczka
onesmile Ty jestes niezła aparatka . Super motywacja :-) Trzymam kciuki ,zebys wyglądała na weselu pięknie w tej sukience!!! Koniecznie musisz zapodac fotkę jak osiągniesz swój cel .
Malutka gratuluje nocy i zazdroszcze . U mnie nadal wiele pobudek :-(
rysia trzymam kciuki ,zeby obylo się bez zabiegu !
Kasis strasznie się ciesze ,ze wychodzicie!!!!juuuupi
sarisa oczywiscie kliknęłam :-)
makuc dokladnie tak jak piszesz – polityka prorodzinna – kpina!!! Ehhh też dołka mam na sama mysl o powrocie do pracy :-(
rzutka no widzisz jak super z ta opiekunką.
basen zaliczylam , YCD obejrzalam , forum poczytalam , moge isc spac - albo raczej drzemnąć sie bo maly pewnie zrobi mi zaraz pobudke , a potem kolejną i kolejną .... ehhh te noce.
Odpisuje zatem teraz:
Ida pewnie wstapisz tu wieczorkiem : obcałuj tą swoją córcię ode mnie z okazji ukonczenia pięknych 5 miesięcy :-) a jeśli o spacerówce mowa – to mysmy już zmienili i malemu jest super w niej :-)
Mam nadzieje ,ze wizyta wykazala ,ze wszystko u Inki ok?!
Roxi A co z tą wysypką lekarz stwierdzil?
Ulisia gratuluje suwczka
onesmile Ty jestes niezła aparatka . Super motywacja :-) Trzymam kciuki ,zebys wyglądała na weselu pięknie w tej sukience!!! Koniecznie musisz zapodac fotkę jak osiągniesz swój cel .
Malutka gratuluje nocy i zazdroszcze . U mnie nadal wiele pobudek :-(
rysia trzymam kciuki ,zeby obylo się bez zabiegu !
Kasis strasznie się ciesze ,ze wychodzicie!!!!juuuupi

sarisa oczywiscie kliknęłam :-)
makuc dokladnie tak jak piszesz – polityka prorodzinna – kpina!!! Ehhh też dołka mam na sama mysl o powrocie do pracy :-(
rzutka no widzisz jak super z ta opiekunką.
basen zaliczylam , YCD obejrzalam , forum poczytalam , moge isc spac - albo raczej drzemnąć sie bo maly pewnie zrobi mi zaraz pobudke , a potem kolejną i kolejną .... ehhh te noce.