• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Aniawa to faktycznie nie macie za dużo przygotowań, to dobrze, bo najważniejsze żeby było po Waszej myśli :tak: jeden chce bal na 300 osób, inny kameralną uroczystość, a jeszcze inny ślub pod wodą ;-) ale i tak zawsze coś tam bedzie sie miłego działo - szał zakupów :-D a co do "poślubnego wyjścia" to ja bym nie odpuszczała - a co tam, raz sie bierze ślub (no dobra może nie raz ale z takim podejściem sie do tego zabiera ;-)) więc fajnie by było to jakoś uczcić po swojemu - i nie mówie tu o nocy poślubnej - bo to oczywiste :-p. Może udałoby sie Wam jednak wyrwać?

reklama
Alicja u mnie żadnych wielkich przygotowań nie ma i nie będzie, bo bierzemy tylko cywilny. No i moje podejście też jest takie a nie inne- zwykła formalność i tyle.
widzę, że mamy takie samo podejście do ślubnych sraw;) Ja z D. też tylko po cywilnym jestem i to w sumie bardziej dla Alicji niż dla nas, bo ja od zawsze twierdziłam, że mi papierek do szczęścia potrzebny nie jest.

Makuc u nas też ślub z powodu Wojtka a raczej tego, żebyśmy wszyscy tak samo się nazywali. Teraz w domu mam 3 nazwiska a tak tylko córka będzie miała inne (z tym już nic nie mogę zrobić.
Alicja zobaczymy co będzie z tym wyjściem, chociaż opić można w każdej chwili. Nie wiem czy nie pójdziemy np. w niedzielę. I tak w poniedziałek chcemy pojechać z chrzestnymi do fotografa, więc mój P. robi sobie wolne. Zobaczymy jak się dogadamy z resztą towarzystwa.
Dziewczyny, które już chrzciły- kiedy robiłyście zdjęcia u fotografa? Czy którejś udało się to załatwić w niedzielę?

dla mnie to nie tylko papierek, ale z racji wiary
EMILAB daj trochę słonka, proszę...
przyznaję bez bicia, że ja odkurzam raz w tygodniu tylko, więc chyba pora to zmienić...
ANIAWA my mieliśmy tylko fotografa na chrzcie, bo takie "ustawiane" zdjęcia to nie dla mnie... plener po ślubie to jedna z bardziej denerwujących mnie "chwil" mimo iż fotograf był super, ale ja po prostu tego nie lubię, ani w tym uczestniczyć ani w ogóle takich zdjęć, więc nie pomogę

Ostatnia edycja:
Happybeti, Aniawa- gratki suwaczków
My dziś w miarę spokojnie, pobudka o 5 pewnie dlatego że przed samym kąpaniem spał z 2h. Dziś domowe przedszkole znów otwarte więc pewnie będę jak dzieciaki pójdą spać, o ile pójdą. A pogoda też do duuuupyyyyy pada śnieg. :(:(:(

Natolin specjalnie dla ciebie

images

może i ja posprzątam.
zadam Wam pytanie tylko się nie śmiejcie :-D
jak często odkurzacie? tylko to pytanie szczególnie do mam, które nie mają pupilków sierściowych
Ja odkurzam raz w tygodniu, w sobotę najczęściej - takie sobotnie sprzątanie, kurze, odkurzacz, ciuchy w szafie, pranie, itd.
czesc wzystkim, nie bardzo mam czas ostatnio na forum ale wpadlam sie pochwalić, wczoraj wylazł 1 ząbek a dziś kończymy 5 miesięcy :-)

Gratuluję 1 ząbka i 5 miesięcy!!!

P.S. Natolin musisz zaśpiewać "podaruj mi trochę słońca":)

U nas też słonecznie więc wysyłam
nowe_sloneczko.jpg

Ostatnia edycja:
CASS to ja raz jeszcze gratuluję!
MONIMONI u mnie też podobnie, ale nie tak samo, bo ciuchy w szafie to są sprzątane wtedy, kiedy mama do mnie przyjedzie i się nad nimi zlituje ;-) dobrze, że mąż ma oddzielną szafę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry