reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Aniawa to faktycznie nie macie za dużo przygotowań, to dobrze, bo najważniejsze żeby było po Waszej myśli :tak: jeden chce bal na 300 osób, inny kameralną uroczystość, a jeszcze inny ślub pod wodą ;-) ale i tak zawsze coś tam bedzie sie miłego działo - szał zakupów :-D a co do "poślubnego wyjścia" to ja bym nie odpuszczała - a co tam, raz sie bierze ślub (no dobra może nie raz ale z takim podejściem sie do tego zabiera ;-)) więc fajnie by było to jakoś uczcić po swojemu - i nie mówie tu o nocy poślubnej - bo to oczywiste :-p. Może udałoby sie Wam jednak wyrwać?

reklama
Alicja u mnie żadnych wielkich przygotowań nie ma i nie będzie, bo bierzemy tylko cywilny. No i moje podejście też jest takie a nie inne- zwykła formalność i tyle.
widzę, że mamy takie samo podejście do ślubnych sraw;) Ja z D. też tylko po cywilnym jestem i to w sumie bardziej dla Alicji niż dla nas, bo ja od zawsze twierdziłam, że mi papierek do szczęścia potrzebny nie jest.

Makuc u nas też ślub z powodu Wojtka a raczej tego, żebyśmy wszyscy tak samo się nazywali. Teraz w domu mam 3 nazwiska a tak tylko córka będzie miała inne (z tym już nic nie mogę zrobić.
Alicja zobaczymy co będzie z tym wyjściem, chociaż opić można w każdej chwili. Nie wiem czy nie pójdziemy np. w niedzielę. I tak w poniedziałek chcemy pojechać z chrzestnymi do fotografa, więc mój P. robi sobie wolne. Zobaczymy jak się dogadamy z resztą towarzystwa.
Dziewczyny, które już chrzciły- kiedy robiłyście zdjęcia u fotografa? Czy którejś udało się to załatwić w niedzielę?

dla mnie to nie tylko papierek, ale z racji wiary
EMILAB daj trochę słonka, proszę...
przyznaję bez bicia, że ja odkurzam raz w tygodniu tylko, więc chyba pora to zmienić...
ANIAWA my mieliśmy tylko fotografa na chrzcie, bo takie "ustawiane" zdjęcia to nie dla mnie... plener po ślubie to jedna z bardziej denerwujących mnie "chwil" mimo iż fotograf był super, ale ja po prostu tego nie lubię, ani w tym uczestniczyć ani w ogóle takich zdjęć, więc nie pomogę

Ostatnia edycja:
Happybeti, Aniawa- gratki suwaczków
My dziś w miarę spokojnie, pobudka o 5 pewnie dlatego że przed samym kąpaniem spał z 2h. Dziś domowe przedszkole znów otwarte więc pewnie będę jak dzieciaki pójdą spać, o ile pójdą. A pogoda też do duuuupyyyyy pada śnieg. :(:(:(

Natolin specjalnie dla ciebie

images

może i ja posprzątam.
zadam Wam pytanie tylko się nie śmiejcie :-D
jak często odkurzacie? tylko to pytanie szczególnie do mam, które nie mają pupilków sierściowych
Ja odkurzam raz w tygodniu, w sobotę najczęściej - takie sobotnie sprzątanie, kurze, odkurzacz, ciuchy w szafie, pranie, itd.
czesc wzystkim, nie bardzo mam czas ostatnio na forum ale wpadlam sie pochwalić, wczoraj wylazł 1 ząbek a dziś kończymy 5 miesięcy :-)

Gratuluję 1 ząbka i 5 miesięcy!!!

P.S. Natolin musisz zaśpiewać "podaruj mi trochę słońca":)

U nas też słonecznie więc wysyłam
nowe_sloneczko.jpg

Ostatnia edycja:
CASS to ja raz jeszcze gratuluję!
MONIMONI u mnie też podobnie, ale nie tak samo, bo ciuchy w szafie to są sprzątane wtedy, kiedy mama do mnie przyjedzie i się nad nimi zlituje ;-) dobrze, że mąż ma oddzielną szafę.

reklama
Do góry