Kania78
...
Dzień dobry !!!
Nocka od jakiegoś czasu standardowo z pobudkami, dziś nawet o 4 z karmieniem.
I dzięki temu pospała do 6.45 dobre 20 minut leżała w łóżeczku i gadała sobie, piszczała itp.
Ja w tym czasie zjadłam śniadanie, które mi rano mąż zrobił.
Pogoda też nijaka, rano przebijało się słońce, ale teraz znikło :-/
Co do odkurzania to ja raz w tygodniu odkurzam zwykle w sobotę generalne sprzątanie, a co drugi dzień zamiatam podłogę.
Drzemała teraz 45 minut i własnie się obudziła więc zmykam narazie.
Rzutka super że Niania się sprawdziła ;-)
Ida niekoniecznie tak musi być z tym budzeniem jak na cycu. U Nas były noce całe przespane i myślę, że to wróci do normy jak jej te zęby wyjdą. Teraz ma ciężki okres - zęby, skok rozwojowy i na dodatek mama wprowadza nowości. My na spacerki też gondolką, ale jak się cieplej zrobi to się przeniesiemy na spacerówkę.
Dziulka jaką kaszkę warzywną podajesz dziecku? jakiej firmy? u Nas wogóle nie widziałam takowych.
Aniawa, Happybeti, gratulację 5 !!!
Cass gratuluję 5 i pierwszego ząbka.
Alicja u Nas jest tak samo, ja ją na kocyk na podłodze na pleckach wokół plac zabaw wychodzę z pokoju a Ona już na brzuchu i pełza wokół własnej osi. Niedługo przypełza za mną do kuchni heh.
Nocka od jakiegoś czasu standardowo z pobudkami, dziś nawet o 4 z karmieniem.
I dzięki temu pospała do 6.45 dobre 20 minut leżała w łóżeczku i gadała sobie, piszczała itp.
Ja w tym czasie zjadłam śniadanie, które mi rano mąż zrobił.
Pogoda też nijaka, rano przebijało się słońce, ale teraz znikło :-/
Co do odkurzania to ja raz w tygodniu odkurzam zwykle w sobotę generalne sprzątanie, a co drugi dzień zamiatam podłogę.
Drzemała teraz 45 minut i własnie się obudziła więc zmykam narazie.
Rzutka super że Niania się sprawdziła ;-)
Ida niekoniecznie tak musi być z tym budzeniem jak na cycu. U Nas były noce całe przespane i myślę, że to wróci do normy jak jej te zęby wyjdą. Teraz ma ciężki okres - zęby, skok rozwojowy i na dodatek mama wprowadza nowości. My na spacerki też gondolką, ale jak się cieplej zrobi to się przeniesiemy na spacerówkę.
Dziulka jaką kaszkę warzywną podajesz dziecku? jakiej firmy? u Nas wogóle nie widziałam takowych.
Aniawa, Happybeti, gratulację 5 !!!
Cass gratuluję 5 i pierwszego ząbka.
Alicja u Nas jest tak samo, ja ją na kocyk na podłodze na pleckach wokół plac zabaw wychodzę z pokoju a Ona już na brzuchu i pełza wokół własnej osi. Niedługo przypełza za mną do kuchni heh.