reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Cass,Aniawa,Happi gratki dla dzidziolków i dla Was :)))) no i zebolka Cass
Dobranocka super, ze Jusia taka kochana :), moja nadal je o 20 i wstaje o 3 ehh
Czarodziejko własnie sobie myslalam o Tobie i tych nieszczesnych rurach ehhhh
Makuc dobrze jest juz 1 pokój posprzatany :)
Nat ja tez mam siersciuszka i odkurzam 2 razy w tygodniu czasem sie zdarzy 1 w tygodniu natomiast codziennie zamiatam i myje podłogę, bo mam ciemna i wszystko widzę ehhh
Kania ja kupiłam malej kaszke marchewkowo jakbłkowa, ale jeszcze nie dawłam

to chyba tyle i uciekam , bo zuzek na kolanach sie juz wkkurza ehh

reklama
Wpadłam się pochwalić, że wczoraj Oluś przesiadł się do spacerówki. Jeny, ale miał frajdę! Oczy mu latały dookoła głowy :-)

A teraz lecę Was czytać, chociaż nie wiem, ile zdążę - kolejka do kompa. Za tydzień wraca jeszcze tato, więc pewnie na forum uda mi się wbić raz na 2-3 dni...

Cześć dziewczynki, ja tylko chciałam się przywitać i powiedzieć,że przed 14 jedziemy do naszej pani doktor pokazać wyniki i zapytać co dalej.
I chciałam jeszcze dodać,że wczoraj po wieczornym mleczku Łukasz wszystko zwymiotował no ale dzisiaj rano za to wypił 150ml a po 4h 90ml tak więc jest poprawa. No i mam zamiar przed wyjściem dać mu jeszcze obiadek.

U mnie nadal brak nastroju dlatego tak mało udzielam się ostatnio.
A w ten weekend na dodatek zjazd, wrr..

Pogoda dziś beznadziejna, śnieg!!!

Domowe przedszkole śpi uffff, zdąrzyłam w między czasie powiesić pranie które leżało w pralce od rana.
Cass gratki suwaczka i zębola :)
Rysia kciukaski zaciśnięte za szczepienie
Dobranocka właśnie się zastanwiałam co tam u Ciebie
Czarodziejka ty przynajmniej masz nowe rury, u nas też wszystkie są na zewnątrz i to na dodatek stare i brzydkie, są na przedpokoju w łazience (mamy piecyk gazowy) i w kuchni ;/

Co do odkurzania.. Odkurzacz służy jedynie do odkurzenia łóżka jak pies się na nie położy. Wszędzie mamy panele w kuchni i przedpokoju kafelki. Tak więc włączamy go raz na tydzień.

Nati. Moja koleżanka jak urodziła syna, to rósł jak na drożdżach, był nie tyle gruby ile po prostu duży i bardzo ciężki! A wszyscy chodzili za nią i się śmiali że się puściła z Pudzianem :)))))))) Teraz synek jak żyleta, ma już prawie 3 lata i przystojniacha taki rośnie, ze daaaaleko mu do Pudziana.

DOBRANOCKA dzięki, ale ja to żartobliwie napisałam, na wątku o wizytach u lekarza pisałam, że wczoraj doktor, która ewentualnie kieruje na rehabilitacje powiedziała, że Piotruś bardzo silny i grubiutki i mówiła do niego per Pudzian ;-) i mnie to ubawiło i teraz ma taką ksywę ;-)
MALA MI a ile u Was stopni? bo u mnie na termometrze 9

reklama
Do góry