reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Niiii ma na nich nic szczególnego.
Włąśnie mąż wchodzi i widzi że mam otwartą stronkę o wychowawczym i powiedział że chyba mnie pogrzało, tylko nie rozumie że ja nie chce wracać do pracy buuuuu

reklama
monimoni sklep ekologiczny powinien miec certyfikaty do wglądu,ale jak jest naprawde...wiadomo,zawsze jest możliwość oszustwa:(
Makuc,Sariska,monimoni,Kania-mam nadzieje,że dołki juz minęły,a jak nie,to przytulam i życze,żeby jutro poszły w zapomnienie:***
Ida,wszędzie piszą,że ten gluten to codziennie,na tym polega ekspozycja,że codziennie stała,odmierzona dawka w celu zapobieżeniu celiakii...hm...
Rzutka ,to dobrze,że możesz byc spokojna o Huberta:).Ja wiem,że i tak przykro,ale przynajmniej wiesz,że raczej martwic się nie musisz:***

Amelka wykąpana,nakarmiona,zawinięta w "zawijadło" śpi.Jak na razie spokój:)))). Ciekawe,ile wytrzyma bez pobudki?Ale i tak dobrze,bo zdążyłam Was nadrobic(główny na razie):) i nawet odpisac:).Na razie skaczę na inne wątki.Aha,dziś w YCD maja by "kosmici",tak?

Właśnie mąż pytał, czy idę spać powiedziałam że za chwilkę przyjdę a później mi się pprzypomniało że dziś YCD nio i czekammm :)

witam wieczornie:)
IDA co do wozka to ja juz chyba niedlugo bo moja klucha juz dotyka stopami koncowki "budy" a lepetynka gore:))

pzoa tym u nas w cieniu +19 a ja wyszlam w lekkim polarku i sie ugotowalam prawie w nim. w sloncu patelnia, dziecku zdjelam calkiem rekawiczki czapke rozpiela bluze odkrylam co sie dalo i bylo fajnie:)) a juz w ogole siara jak szlam z nia po takiej wielkiej ulicy, i tej sie wlaczyla "piszczalka"!!! kuzwa!!! ruch na ulicy a ta sie tak rozpiszczala smiala i robila "aaaaaapppppppppfff" ze nie bylo osoby ktora by nie zajrzala do wozka co ja w nim wioze... kaszana ze szok!!! piszczala tak dobre 700metrow albo wiecej!!! ja doslownie czerwona!!!! dopiero po zakrecie sie lekko uspokoila i zmienila repertuar na "hiiii" a potem usnela!:))) normalnie jaja z tym dzieckiem:))

po spacerku zabawa, owoce witaminki, kapiel- w kapieli dzisiaj zlapala mi gabke i chciala ja zjesc !!! a tak to sie bawilam z nia i lalam jej wode z gabki na dlonie i ona ja chciala lapac:)) cala zafascynowana:) coraz smieszniejsze to dziecko mi sie robi:)

Dziewczyny ja mam pytanie odnośnie tego konkursu bobovity bo ja niekumata jestem:
można wysłać "stare" zakrętki? czy na tych konkursowych cuś" jest wydrukowane? Bo ja tam nie doczytałam że to mają być jakieś "cpecjalne" a mam w domu kilka zakrętek to byłyby jak znalazł...

Ala,ja też wysyłałam te,co miałam-chyba niczym się nie różnią...

Natolin bez powodu zostałaś"nazwana" szpiegiem;-)

Witam się wieczorową porą, coraz rzadziej do Was zaglądam bo czasu coraz mniej a i został mi ostatni miesiąc przed powrotem do pracy i muszę się niunią nacieszyć ile się da:)
Ida, ulisia gratuluję suwaczków!
kasis super, że wyszliście z Błażejkiem ze szpitala!! Dużo zdrówka dla niego:)
frogg łączę się w bólu jeśli chodzi o powrót do pracy.
Ida ja też się zastanawiam nad spacerówką. Maks miesiąc i żegnam gondole:)

Uciekam na YCD:))

reklama
Do góry