reklama
monimoni sklep ekologiczny powinien miec certyfikaty do wglądu,ale jak jest naprawde...wiadomo,zawsze jest możliwość oszustwa
Makuc,Sariska,monimoni,Kania-mam nadzieje,że dołki juz minęły,a jak nie,to przytulam i życze,żeby jutro poszły w zapomnienie:***
Ida,wszędzie piszą,że ten gluten to codziennie,na tym polega ekspozycja,że codziennie stała,odmierzona dawka w celu zapobieżeniu celiakii...hm...
Rzutka ,to dobrze,że możesz byc spokojna o Huberta
.Ja wiem,że i tak przykro,ale przynajmniej wiesz,że raczej martwic się nie musisz:***
Amelka wykąpana,nakarmiona,zawinięta w "zawijadło" śpi.Jak na razie spokój
))). Ciekawe,ile wytrzyma bez pobudki?Ale i tak dobrze,bo zdążyłam Was nadrobic(główny na razie)
i nawet odpisac
.Na razie skaczę na inne wątki.Aha,dziś w YCD maja by "kosmici",tak?
Makuc,Sariska,monimoni,Kania-mam nadzieje,że dołki juz minęły,a jak nie,to przytulam i życze,żeby jutro poszły w zapomnienie:***
Ida,wszędzie piszą,że ten gluten to codziennie,na tym polega ekspozycja,że codziennie stała,odmierzona dawka w celu zapobieżeniu celiakii...hm...
Rzutka ,to dobrze,że możesz byc spokojna o Huberta
Amelka wykąpana,nakarmiona,zawinięta w "zawijadło" śpi.Jak na razie spokój
witam wieczornie
IDA co do wozka to ja juz chyba niedlugo bo moja klucha juz dotyka stopami koncowki "budy" a lepetynka gore
)
pzoa tym u nas w cieniu +19 a ja wyszlam w lekkim polarku i sie ugotowalam prawie w nim. w sloncu patelnia, dziecku zdjelam calkiem rekawiczki czapke rozpiela bluze odkrylam co sie dalo i bylo fajnie
) a juz w ogole siara jak szlam z nia po takiej wielkiej ulicy, i tej sie wlaczyla "piszczalka"!!! kuzwa!!! ruch na ulicy a ta sie tak rozpiszczala smiala i robila "aaaaaapppppppppfff" ze nie bylo osoby ktora by nie zajrzala do wozka co ja w nim wioze... kaszana ze szok!!! piszczala tak dobre 700metrow albo wiecej!!! ja doslownie czerwona!!!! dopiero po zakrecie sie lekko uspokoila i zmienila repertuar na "hiiii" a potem usnela!
)) normalnie jaja z tym dzieckiem
)
po spacerku zabawa, owoce witaminki, kapiel- w kapieli dzisiaj zlapala mi gabke i chciala ja zjesc !!! a tak to sie bawilam z nia i lalam jej wode z gabki na dlonie i ona ja chciala lapac
) cala zafascynowana
coraz smieszniejsze to dziecko mi sie robi
IDA co do wozka to ja juz chyba niedlugo bo moja klucha juz dotyka stopami koncowki "budy" a lepetynka gore
pzoa tym u nas w cieniu +19 a ja wyszlam w lekkim polarku i sie ugotowalam prawie w nim. w sloncu patelnia, dziecku zdjelam calkiem rekawiczki czapke rozpiela bluze odkrylam co sie dalo i bylo fajnie
po spacerku zabawa, owoce witaminki, kapiel- w kapieli dzisiaj zlapala mi gabke i chciala ja zjesc !!! a tak to sie bawilam z nia i lalam jej wode z gabki na dlonie i ona ja chciala lapac
emiliab
Fanka BB :)
Dziewczyny ja mam pytanie odnośnie tego konkursu bobovity bo ja niekumata jestem:
można wysłać "stare" zakrętki? czy na tych konkursowych cuś" jest wydrukowane? Bo ja tam nie doczytałam że to mają być jakieś "cpecjalne" a mam w domu kilka zakrętek to byłyby jak znalazł...
Ala,ja też wysyłałam te,co miałam-chyba niczym się nie różnią...
Natolin bez powodu zostałaś"nazwana" szpiegiem;-)
natolin
Fanka BB :)
hehe, szpieg idzie spać...Natolin bez powodu zostałaś"nazwana" szpiegiem;-)
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Ala,ja też wysyłałam te,co miałam-chyba niczym się nie różnią...
właśnie też tak chce zrobić.
Tylko teraz tak sobie pomyślałam że z moim kulawym szczęściem to pewnie każą mi faktury pokazać czy co, że to w tym okresie konkursowym kupione było...
Witam się wieczorową porą, coraz rzadziej do Was zaglądam bo czasu coraz mniej a i został mi ostatni miesiąc przed powrotem do pracy i muszę się niunią nacieszyć ile się da
Ida, ulisia gratuluję suwaczków!
kasis super, że wyszliście z Błażejkiem ze szpitala!! Dużo zdrówka dla niego
frogg łączę się w bólu jeśli chodzi o powrót do pracy.
Ida ja też się zastanawiam nad spacerówką. Maks miesiąc i żegnam gondole
Uciekam na YCD
)
Ida, ulisia gratuluję suwaczków!
kasis super, że wyszliście z Błażejkiem ze szpitala!! Dużo zdrówka dla niego
frogg łączę się w bólu jeśli chodzi o powrót do pracy.
Ida ja też się zastanawiam nad spacerówką. Maks miesiąc i żegnam gondole
Uciekam na YCD
reklama