reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

cass, przytulam... :*

co tu tak pusto od rańca samego? mam nadzieję że beti nie ma bo jeszcze śpi z Amelką:-D
dzięki dziewczyny za pamięć:* brzuś niby juz lepiej, zobaczymy jak trochę pochodzę i popodnoszę swojego małego trutnia;-)
i już piszczy na leżaczku...

reklama
Witamy się o poranku, tzn. my wstaliśmy pół godziny temu :-)

Dziulka ciekawy ten wózeczek, chętnie go obejrzę w realu
Ida, o którym modelu Graco myślisz?
Ewelina ciekawy... tylko czy to nie parasolka?
Kania jakieś fotki?

cass myślałam wczoraj o Was dużo i nic nie wymyśliłam konstruktywnego, myślę, że znajdziesz jakieś rozwiązanie i będzie ono najlepsze :-)

Ala hairy jeszcze nie odrośli ;-) więc fot nie budziet!

Miłego dnia :-)

Idulko, ja wiem! TY MASZ W BRZUCHU OBCEGO! :szok:

Pantenol ma podobny skład jak Bepanten dla niemowląt :-) Można stosować zamiennie, tak mi farmaceutka mówiła. A Agrosulfan warto w domu mieć, bo jakby się dziecko sparzyło (nie daj Boze!) to go mozna stosować na oparzenia, nawet na bąble ponoć (jest ulotka) u dzieci od 2 miesiaca życia. Ale nie życzę nikomu żeby się przydał :-)

Natolin...ehhh i Małaszyński już na mnie nie patrzy:-(;-)

Na mnie też nie. Jak wiecej osób zmieni na raz avatarki to się pogubię :-p

dobranocka- zazdroszę Ci tej wielkiej szafy jak krowa:-).

Ja też zazdroszczę! Justynie i jej rodzeństwie. Też bym taką chciała dla siebie - ta będzie dla dzieci...

Nat, mi 250 zł z pracy refundują, bo pracuję powyżej 4 godzin przed kompem, więc dopłacałam tylko 70 zł :-D

Hmm... Mam podobnie jak Nat, szkła na zamówienie musze robić (ślipondryk jestem) i jedno kosztuje mnie średnio ok 400zł. Ponizej tysiąca za okulary nie schodzę. Auć.

Wiecie co? Nie mam pomysłu co mogłabym dzisiaj robić. Posprzątam, (ok, trochę ogarnę - bez przesady z tym sprzątaniem :rofl2:) zajmę się Justyną i...? Nie mam pomysłu, bo pogoda taka, że nosa wystawić się nie da. Zimno mi jak przez okno patrzę a co dopiero gdzieś iść? :baffled:

Witam się i ja:-)
Moje dziecie jeszcze śpi (jestem z niego dumna,że powolutku lubi to co mamusia,czyli spać) a ja standardowo zostałam obudzona (tym razem przez kuriera) wrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jeśli chodzi o pogodę to u nas do bani-mam już dosyć deszczu...marzy mi się wyjść na dwór i cieszyć się słońcem (jeszcze kilka takich dni do kitu) to popadnę w alkoholizm (desperadoholizm;-))
Miłego dnia:-)

witam. Aga nadal marudna ale w miare je i mamy 6 kg!!!! nareszcie!!!!
Dziulka wczoraj zapomniałam ci napisać. po 1 gratuluję tych 7 kg a po 2 przekonałaś mnie do diety:-)
Natolinko czyli nie jest tak źle z twoim wzrokiem jak wdać:-)

MAKUC chodziło mi co będzie od stycznia?
ROXANNKA żeby nie zaśmiecać wątku to tu napisze, chyba mi się to nie śniło, ale ktoś rozmawiał kiedyś nawet o ulicach jakiś i wyszło, że mieszka blisko siebie i byłam pewna, że to Ty i NICE, no bo kto inny? hmmm... nie wiem
CASS przytulam
DOBRANOCKA jak to nie wiesz co robić?? siedzieć na BB :-D
RYSIA no to dobrze Ci, że Miłoszek idzie w Twoje ślady ;-) ale masz pecha z tymi listonoszami i kurierami ;-)

dobranocka, no bez kitu!!! już widzę siebie jako polską sigourney weaver!!!:-D idę na 12:15 do lekarza, wolę żeby looknął co i jak, bo inaczej znowu będę cały dzień siedzieć i myśleć...wystarczy mi wczorajszego zamulania:-pa tobie życzę żeby natchnienie sie pojawiło i dzień był świetny mimo psiej pogody!!! (ja dupę z domu ruszyć muszę, a tak mi się chce jak za okno patrzę że aż żal:crazy:)!!!
rysia, wywieszaj kartkę na drzwiach wieczorem "jestem u ginekologa, jak wrócę to będę. i nie marnujcie mi baterii w dzwonku bo i tak nikt nie otworzy":-D

Truteń uśpiony. idę do toalety, bo żeby zaciskać nóżki żeby tylko posta dokończyc to już jest chore uzależnienie:rofl2:

reklama
Dzień nie zaczął sie dobrze, Ida. Pogadałam z kimś przez telefon, kto uświadomił mi, jak bardzo ludzi potrafią być przewrażliwieni na swoim punkcie, jak bardzo naciagają w tym celu fakty i jak obrabiają d... za plecami uśmiechając się miło i obłudnie w rozmowie twarzą w twarz. Aż się trzęsę, tak się wkurzyłam. Wdech... Wydech... Wdech.... wydech....

Do góry