reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
POLNA - powiem Ci że jakoś spoko nie narzekam
tanio tanio ale ciężko znaleźć ta z H&M Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://xarchiwum.pl/img/14/5964/1644.jpg
Też fajna i 10zł kosztowała ;-)

Też fajna i 10zł kosztowała ;-)
femme fatal
POLNA- a no mam 

Kurde a mi Nina dopiero zasnęła
pięknie po prostu ... może mi się uda to już do rana będzie spała ... chyba pójdę napuścić wodę i jeszcze ją zaciągnę do kąpieli ale ryk będzie 

Kurde a mi Nina dopiero zasnęła

Rox słyszałam,że po fast foodach może strasznie zalać,ale ja oczywiście jestem wyjątkiem i nic takiego mnie nie spotkało![]()
ale ja nie żrem fastfoodów

pokazałabym wam fotkę mojej małej po urodzeniu,ale nie mam jej na kompie,zresztą byście się przeraziły widząc takiego maluszka![]()
Pokaż może jednak ;-) ja bym się nie przestraszyła ..widziałam dzieci mniejsze od dłoni..rozczulają mnie takie maleństwa...
polna tak, tej zimy cztery razy ubrałam buty na płaskim i 4 razy sie w nich wygrzmociłam, bo była zbyt pewna siebie ze gleby nie zalicze... Nie patrzylam gdzie ide wlazła na lód i gleba murowana... a tak na obcasach uwazam i patrze pod nogi. Poza tym obcasy i sie czasem wbija w snieg i noga nie podjedzie a na płaskich jak na nartach

anetka a dlaczego pod namiot z dzieckiem długo nie ? ja w ubiegłym roku w sierpniu przez tydzień nad jeziorkiem pod namiotem ;-) Borys miał 7 miesięcy ... ;-)
Rany dziewoje LITOŚCI !!!!! ile nadrabiania mam ;-) ja dziś zajęcia miałam na uczelni do 16 i jeszcze sobie na siłownie poszłam hihi ;-)
femme fatal
ANETKA - ja zastosowałam szok
rozebrałam ją na śpiocha i wrzuciłam do wanny 
chwilę się wkurzała ale później do niej wskoczyłam i się pluskałyśmy i teraz radosna broi
przynajmniej mi normalnie zaśnie
ROX - a gdzie się uczysz ? w sensie jaki kierunek ? i kto Ci z małym siedzi jak tak sobie dogadzasz ?
też bym na siłownie poszła gdybym miała z kim chodzić bo samej to motywacji brak 

ROX - a gdzie się uczysz ? w sensie jaki kierunek ? i kto Ci z małym siedzi jak tak sobie dogadzasz ?

polna_N
Mama Ali ... 2007
Femme ooo avaterka zmienilas
sadystka z Ciebie mi by Ala odrazu powiedziala ze ..glupia jestem.
a zeby wejsc razem z Nia do wanny , olaboga
stwierdzilaby ze woda by sie cala wylala 
Rox i gdzie synek spal ? tez w spiworze czy mieliscie lozeczko turystyczne ? a kapanie ?

Rox i gdzie synek spal ? tez w spiworze czy mieliscie lozeczko turystyczne ? a kapanie ?
femme fatal
A bo mi się tamten znudził a że mi się to zdjęcie podoba to co tam
... Ja często się z Niną kąpie
popiszczała minute a później się już śmiała ;-) więc nie taka sadystka
K do domu wrócił i trza robić obiad
w sumie już się robi muszę zaraz iść kotlety smażyć tylko 
W ogóle wypłatę powinien mieć 10 nie ma do tej pory i mamy na przeżycie całe 1zł

K do domu wrócił i trza robić obiad

W ogóle wypłatę powinien mieć 10 nie ma do tej pory i mamy na przeżycie całe 1zł

reklama