reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Połóg

reklama
No to trzeba się zaopatrzyć w duży zapas wkładek poporodowych :D i na kontrolę do lekarza umówić :) A już zaczynałam się denerwować ;-)

brrr...nie wyobrażąm sobie żeby ktoś tam miał teraz wyciągać mi te szwy:( Chyba bym umarła. Już wolę szycie na żywca po porodzie.
:no: oj ja też nie,pewnie teraz znowu się umęczę
Aestima dzięki! Jakoś wyobrażałam sobie, że to musi koszmarnie boleć:) Idę w piątek do gina to zobaczymy co mi powie, może też wyciągnie te szwy. No i wypisze becikowe!
a czemu gin ci wypisuje becikowe?to cchyba mops..czy chodzi o to zaswiadczenie?

mi jeszcze jeden szew został, ale sie juz obluzowuje i pewnie dziś jutro wypadnie :-) :-D cuuudoo...nie moge sie doczekać kiedy wreszcie moja myszka bedzie wygladać jak cżłowiek a nie jak mielonka turystyczna...

misiek mowil ze podczas porodu to był dopiero widok hihi - głupek nie wiem po co patrzył heh

został mi jeszcze hemoroidzik ale już nie boli i zmniejszył sie o połowe wiec pewnie sam sie wchłonie jak zwykle :)

no i dziś pierwszy raz od porodu ubrałam krótkie spodenki i wyjściową bluzeczke :-) wreszcie sie czuje lepiej...

mam dziś jakiegoś powera, zrobiłam pranie właśnie robie pulpety na obiadek, dwa śniadanka wtryniłam, dwa razy nakarmiłam młodego i poleżeliśmy i poczytaliśmy program telewizyjny... jak tak dalej pojdzie to wreszcie odzyskam swoją energie :-)

godzinka jeszcze wolnego lece obierac ziemniaczki do obiadku :-)

Wczoraj rozmawiałam z moją położną na temat mojej psiapsółki która urodziła 2 tyg temu i jej krocze to masakra...poradział kupić w aptece Balsam Szostakowskiego...kładzię sie go na ranę krocza i działa rewelacyjnie...więc dziele się z Wami poradą...może któraś skorzysta

misia właśnie poczytałam coś takiego:

Balsam Szostakowskiego nie powinien być stosowany u dzieci, kobiet w ciąży i matek karmiących.

głupie pytanie ale... jak wam idzie robienie kupki? DLa mnie to jakaś masakra:( Właśnie wysłałam M. do sklepu po czopki glicerynowe, bo umieram. Mam straszne zatwardzenie, jak siadam na toalecie to mam wrażenie, że mi zaraz wszystkie szwy popekają:( Rany, nie wytrzymam tego...

reklama
głupie pytanie ale... jak wam idzie robienie kupki? DLa mnie to jakaś masakra:( Właśnie wysłałam M. do sklepu po czopki glicerynowe, bo umieram. Mam straszne zatwardzenie, jak siadam na toalecie to mam wrażenie, że mi zaraz wszystkie szwy popekają:( Rany, nie wytrzymam tego...
Ja po cesarce też mam problemy, bez czopków się nie da.

A poza tym mam doła - cycki bolą, młody szaleje, a ja nie ogarniam... I ryczę co chwila - ze smutku albo ze złości, albo z miłości... no masakra jakaś...

No i spadam, mały maltretuje ojca - trzeba coś zadziałać...

Do góry