reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny. Rzadko się ostatnio odzywam, bo nie mam weny na pisanie. Poza tym, ciągle jestem 2 dni do tyłu w stosunku do tego co piszecie. :szok: A dziś weszłam, żeby zobaczyć jak tam skan Kłaczka i... GRATULUJĘ!!!! Kłaczku bardzo, bardzo się cieszę.

reklama
Kłaczku i ja się dołączam do okrzyków radości, choć nie bywam tu często. Dzisiaj specjalnie zajrzałam żeby podejrzeć co u Ciebie.

Super mocno się cieszę. To taki ważny przełomowy moment. Przynajmniej dla mnie był przełomowy. SUPER I GRATULACJE. Zdrówka życzę.

Dziewczyny dzieki hurtowo wszystkim - siedze i gapie sie w te fotke jak szpak w pi...e. Bo tam buzia taka malenka i kaskader dal sie zlapac akurat w takim fajnym ukladzie, ze wyglada jakby spal...
Martusionek, kto Ci powiedzial ze chlopaki? A jak dziewucha? Co do tego to jeszcze nic nie wiadomo.
Asia, lez nie wstawaj bo... Wiesz, uwazaj na siebie i na swoj skarb malutki. Uwazaj, prosze Cie.
Poroniona, najprosciej to na scan wrzucic. Jak masz fotke blyszczaca, to chocby czlowiek na rzesach stawal i korzonki puszczal, cos sie odbije - a chocby obiektyw tylko. Tyle ze chcialyscie raport natychmiast a podpinanie skanera to filozofia mnie przerastajaca i musialabym czekac na Rajmunda. Do wieczora. Strzal z telefonu byl szybszy, choc przyznam ze byle jaki.

Eh... UDALO SIE!!!

Dla nas to tez pewien przelom, Mart. Pomijajac juz fakt, ze jestesmy dalej niz kiedykolwiek, to jestesmy 4 dni do przodu w porownaniu z obliczeniami - maluch jest starszy, silniejszy, jego szanse rosna. Dzielne Jajko.

Ostatnia edycja:
kłaczku nawet nie wiem czemu tak napisałam ,może temu że Tomuś chłopczyk , nie wiem, ważne aby było zdrowe!!!!!A może to chłopczyk ja ostatnio umiem różne rzeczy wykrakać;-)

Kłaczku - dawno nie pisałam, bo nie bardzo mam o czym, ale cały czas Was podczytuję.... Czekałam z zapartym tchem na wieści po dzisiejszym scanie... GRATULUJĘ I ZACISKAM KCIUKI, ABY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE AŻ DO 40TC &&&&&&&& Obecnie walczę z wyregulowaniem tsh i czekam, aż spadnie do normalnych wartości, aby rozpocząć staranka. aLEŻ SIĘ CIESZĘ, ŻE TYM RAZEM SIĘ UDAŁO I ZIMORODEK FIKA :))):-):-):-)

Martusionek - może i mi byś coś wykrakała ;-)

Ostatnia edycja:
az sie poryczlam klaczku gratulacje ogromniaste naprawde tak sie ciesze :-)
a moje crp zaczyna spoadac wiec mam zrobic jeszcze raz w przyszly czwartek dla kontroli i wtedy sie okaze
buzki dla was wszystkich i milego dzionka

Witam Kochane!!!!

Zjolu, witaj! Gratuluje decyzji o wizycie w Provicie! No i niech trzęsienie ziemi będzie owocne w skutkach :-D

Ilona, nie taki ten diabeł straszny, co?:-) Dobrze, że juz sie doczekałaś :-D

Karolciu, ja tez kolekcjonowałam testy i jak nadzszedł ten moment - zuzyłam wszystkie jakie miałam, i elektroniczne i paskowe szybkie i paskowe późniejsze.... Także, NIECH SIĘ PRZYDADZĄ JAK NAJSZYBCIEJ!

Co do hormonów, to miałam je regularnie badane niemalże co cykl i były ok, a żeby usprawnic pracę jajników brałam specjalny lek dla diabetyków, który zmienił odpowiednio gospodarkę węglowodanowo-tłuszczową w jajnikach i jeszcze bardziej usprawnił ich pracę. A przy okazji troszkę schudłam :-D. Zatem hormony to nie wszystko! Trzeba trafić na dobrzego lekarza, który nie leczy schematami :tak: Stosowanie hormonów w ciąży też trzeba pozostawić w decyzji lekarzowi...

JUHU!!!! Kłaczku!!! Jaka sliczna fasolinka albo fasolek!!!! Tak bardzo sie stresowałam i myślalam dzis duzo o Tobie!!! Jak ja się cieszę z takich wieści!:-D:-):-D:tak:;-);-):-D:-) Wiem co czujesz, bo to takie cudowne zobaczyć taka małą kruszynke i bijące w niej serduszko po takim czasie oczekiwania na cud! I nie dziwię się Rajmundowi!!!Będzie Super Tatą!!!!:-)

A ja dziś się trochę narobiłam, wpadłam na godzinę do pracy skontrolować co i jak. No i niestety wnerwiłam się na młodego nowego pracownika... Cos mi w nim nie pasi... Uważa się za dobrego lekarza a przy tym naraża nas na małe straty... Zapomniał wół jak cielęciem był, ale jak ja zaczynałam to nie byłam taka "hej do przodu" . Zatem czeka mnie z nim rozmowa w poniedziałek...I weź tu sie na ciąży skup, jak tu ciągle coś wypada:wściekła/y: No ale za to moje autko na myjence wysprzątane na błysk, mężuś jeździ swoim i tam brudzi - czego oczy nie widzą tego sercu nie żal, drukarka sama zaczęła działać, choć się czasem przytyka i kupiłam sobie nową suszarkę do włosów i dzis mam super fryzurkę ;-) Czekam jeszcze, aż małż mój mnie do mamusi zawiezie na weekend, bo niestety do jazdy w długie trasy sama się już nie nadaję ...:eek::-(

Martusionku, mnie tam rybka co bedzie, byle zdrowe. Nie jest wazna plec - od poczatku chcemy po prostu dziecka i choc czasem przekomarzamy sie na ten temat, tak naprawde nie ma to znaczenia. Tomus ma super minke na zdjeciu. Dzis czekajac na scan bawilam sie w zaczepianie malej Angielki. Malutki rudzielec, taki ledwie chodzacy, ale z usmiechem za ktory mozna by dac krolestwo. Nieladne dziecko w sensie kanonow urody, ale niesamowicie pogodne.
Agamati, mam nadzieje ze Twoja tarczyca sie opamieta szybciutko.
Kasia, dzieki. Ja rycze od godziny. ;-)

:D no no śliczny Jajkoś super ktoś :D inaczej zreszta być nie mogło, byłam dzis z siorka po buty ślubne dla niej więc z tąd to spóźnienie ale od samego rańca ciągle o Tobie i Zimorodku myslałam - ja też jestem ze stycznia :D tylko 22 :D
Teraz możesz zacząć produkcję ubranek pełną parą bo przeca i tak najbardziej lubisz niebieski, (cos czuje ze to bedzie chłopczyk) to nic duzo zdrówka dla was :D i jeszce raz gratulacje i uściskaj Rajmunda

reklama
kłaczku o 14 30 głaskałam swój brzusio i mówiłam to mojego dziecka jak pewnie w tej chwili i ty sie cieszysz widząc sowje dzieciątko:) I tak było:):) Nie miałam żadnych wątpliwości kochana super w końcu troszke spokoju do twego serduszka zawitało:) przed 15 usnełam i dopiero wstałam :p leżę ale dopiero od 14 30 bood rana coś :( laptopa mam w łóżku i dzis już mam nadzieję się nie ruszać łezka w oku się zakręciła ze szczęścia:D Zobacz ile dziewczyn w końcu się odezwało że tak powiem piczki jedne odzywajcie sie częściej agamati no :p trzymam kciuki za twoje tsh:)
lina no widzisz wszystkie tu mamy rację i u ciebie sprawy się poukładały a młody pracownik no cóż chce może dobre wrażenie na was wywrzeć??
martusionek Tomaszek śliczniutki:):) Napewno wiele radości wam przynosi niech rośnie chłopina zdrowo!!!
zjola cały czas &&&&&:)
karolciu najważniejsze że ty czuujesz się wspaniale robiąc te testy więc rób a co:p kciuki zaciśniete:) Aby na pierwszym wyszły II krechy:D

Do góry