reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

lepiej, lepiej, dziękuję... ale nie wiadomo co to było, na razie ani wysypki, ani ospy.. chociaż jakieś krostki się pojawiły.. czekamy dalej ;)
my za tydzień wyjeżdżamy na wakacje, miesiac nie bedzie nas w domu, już nie mogę się doczekać...

reklama
Tygri, aj Ci powiem, że moje chłopaki jak przechodzili 3-y dniówkę, to chrostki były 2-3, a to na pewno trzydniówka była, bo inne dzieci po sąsiedzku też chorowały, zresztą potem już nie mieliśmy takich numerów. Tak że to może być to.
A u nas od rana grzmi, nawet mi się nie chcę wychodzić na dwór, bo co chwilkę kropi.
Zazdroszczę wakacji, my już niestety po, za to pogoda była cudna :-)
Dziewczyny, czy Wasze dzieci coś oglądają? Moja włazi na kolana, jak siedzę przy kompie i domaga się brum. Fajna bajka, ale mi już bokiem wychodzi, zwłaszcza, że to muszą być te same odcinki. Chciałabym coś o zwierzętach, ale żeby były to prawdziwe, krótkie filmiki, znacie coś takiego?
An

nie wiem, może poszukaj coś związanego z discovery? u nas Seba średnio się interesuje bajkami, ale jak już to patrzy na te filmy o zwierzętach na tvp1, na kotka na poczatku i końcu dobranocki (taki zapowiadający bajkę na tvp1:)), bo na bajkę to już średnio chyba że jest stacyjkowo, w necie to Klub Myszki Miki na yt. no i ostatnio ma fazę na helikoptery, odkąd jeden leciał nad naszym blokiem :D teraz akurat patrzy na jakiś niemiecki serial ratowniczy bo tam co chwile latają helikopterem :D

lepiej, lepiej, dziękuję... ale nie wiadomo co to było, na razie ani wysypki, ani ospy.. chociaż jakieś krostki się pojawiły.. czekamy dalej ;)
my za tydzień wyjeżdżamy na wakacje, miesiac nie bedzie nas w domu, już nie mogę się doczekać...
Ale ci fajnie. Też tak chcę. A gdzie wyjeżdżasz? My w te wakacje raczej w domu, trzeba zacząć oszczędzać troszkę.

Tygri, aj Ci powiem, że moje chłopaki jak przechodzili 3-y dniówkę, to chrostki były 2-3, a to na pewno trzydniówka była, bo inne dzieci po sąsiedzku też chorowały, zresztą potem już nie mieliśmy takich numerów. Tak że to może być to.
A u nas od rana grzmi, nawet mi się nie chcę wychodzić na dwór, bo co chwilkę kropi.
Zazdroszczę wakacji, my już niestety po, za to pogoda była cudna :-)
Dziewczyny, czy Wasze dzieci coś oglądają? Moja włazi na kolana, jak siedzę przy kompie i domaga się brum. Fajna bajka, ale mi już bokiem wychodzi, zwłaszcza, że to muszą być te same odcinki. Chciałabym coś o zwierzętach, ale żeby były to prawdziwe, krótkie filmiki, znacie coś takiego?
An

Maja nie interesuje się bajkami ale te starsze lubiły oglądać. Nie miałam komputera tylko wideo i latałam i szukałam bajek z moich czasów np. Miś Uszatek, Bolek i Lolek itp. Oglądałam razem z dziećmi i opowiadałam np. o piesek hau hau , chłopiec się bawi... itp

Hej:)
Tygryniu to ciesze sie bardzo, ze lepiej, buzkaj Sebusia:*
An moja mala bardzo lubi "Rodzine zastepcza":-) Siedzi jak zaczarowana.
Bajki niekoniecznie. Ale swego czasu jak szukalam kotka, to czesto ogladalysmy na YT male kociaczki albo wogole jakies filmiki z kotami.

No, my na wakacje tymrazem nie jedziemy ze wzgledu na prace M. Przyjezdzaja za to do nas dwie siostrzenice jego (19 i 21 lat) i bardzo sie ciesze, bo to fajne dziewczyny:tak:
U nas teraz pogoda w kratke:baffled: Dzisiaj bylismy w pracy M na Sommerfest. Bylo super. Emisia wybawila sie z innymi dziecmi. Ciesze sie, ze M trafil do takiej dobrej firmy.
Milego weekendu:*

My jedziemy na tydzień do rodziców na Mazury, potem dwa tygodnie nad morze i znowu na tydzień do rodziców.. gdyby moi nie mieszkali w takim miejscu, to nie dalibyśmy rady na tak długie wakacje ;)
uch czas spać powoli ;) dobranoc!

Dziewczyny jest ogromna prośba o modlitwę w intencji małej Zosi. Teraz może pomóc już tylko modlitwa. Zosia jest kwietniówką 2010 i choruje na raka. 2 dni temu jej stan nagle się pogorszył, rak zaatakował ze zdwojoną siłą. Dziś znowu jest gorzej. dostaje już morfinę, jest po przetoczeniu osocza i płytek i wzięła chemię ostatniej szansy. Trzymajmy za nią kciuki i pomódlmy się w jej intencji i jej rodziców o siły dla nich.
https://www.babyboom.pl/forum/mozes...stoma-zlosliwy-nowotwor-mojej-coreczki-50496/

Ostatnia edycja:
Witam. Krystek sobie drzemkuje, a ja zaglądam na bb bo z synem w ogóle się nie da. Mały w brzuszku coraz bardziej się rozpycha i wczoraj jak już się położyłam wieczorem spać to ten zaczął harce w brzuchu a jak mu powiedziałam że pora spać, a nie wariować to chwile się porozpychał i dał mamie usnąć, ale koło 2 obudził mnie straszny ból w plecach jak sobie siadłam to mnie plecy już nie bolały, ale jak się tylko położyłam to znowu poczułam ten ból, na szczęście mi to przeszło i mogłam znowu usnąć. A w piątek mam do gina więc muszę do czwartku zrobić badania.
Dzielna Zosia jest już w niebie
[*]
[*]
[*]

reklama
Witajcie:-D

[*] dla Zosieńki...

Dziewczyny, czy Wasze dzieci coś oglądają?

An Bartek to jest taki biegacz, że on nawet na chwilę nie usiądzie, więc tv nie interesuje Go wcale, bo musiałby wtedy siedzieć:-p generalnie to jest cały dzień na podwórku przed domem, a jak nie to teściowa mu inne zajęcia znajduje:-D

Witam się zaś po przerwie:-)

My już jesteśmy po super wakacjach w Chorwacji:-D było cudnie, ale szybko się skończyło:baffled: teraz pracujemy nad kolejnym maleństwem, choć zobaczymy jak szybko nam się to uda, bo Mężuś prawie cały czas na Węgrzech siedzi:baffled:Bartuś już strasznie dużo mówi, wszystko powtarza i straszny cwaniak z niego, ale za to jaki kochany:-D

Buziaczki:-)

Gratulacje dla zafasolkowanych mamuś:-D

Do góry