reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
mary-beth cudeńko!!!!
Ja też chcę 3D ... mi samej ciężko było odłożyć ciut kasy na ten cel ale uprosiłam moją mamę i mi wysłała więc na najbliższej wizycie poproszę o takie badanko, już nie mogę się doczekać a jeszcze równo tydzień ;)
Powiem wam że teraz dla mnie wizyta z USG to takie małe święto ;)

Witajcie:)
Wizyta zaliczona:)
Dziś mój gin potwierdził, że to ewidentnie dziewczynka (widziałam małą pipcię, przypomniało to ziarenko kawy;-)).
Mała rośnie (nie wiem niestety ile waży, wiem tylko, że kość udowa ok 6 cm), ziewała, jak zwykle "pedałowała" równo nóżkami i w ogóle wierciła się artystka mała nasza:-D Płyn owodniowy ok, posłuchaliśmy serduszka, nereczki ładnie pracują, Polunia pije i siusia:-D
Badanie ginekologiczne ok, nadżerka (nie wiem czemu) sama się zmniejszyła, nie ma żadnej infekcji, szyjka zamknięta i jak to gin ujął "świetnie trzyma". Od początku ciąży mam +6kg.
Kolejna wizyta 07.09:)
Poniżej nasza kochana Poleńka:-D:-D

Załączniki

• DSC_0002.jpg
    DSC_0002.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 45
Gola same super wieści:tak::tak: Polunia prześliczna, cudeńko malusie hehe Szkoda że nie zapytałam ginka ile cm miała kość udowa mojej malej, ale wiem ze o tydzień starsza niż ona sama (tzn. większa)... Ale swoją drogą teraz już sama kość udowa ma 6 cm, a niedawno jeszcze całe kruszki miały kilka cm hehe!!
A wagi to ja Ci bardzo zazdroszczę .....

Dzięki onanana, to prawda jeszcze niedawno nasze promyczki miały kilka cm, kiedy to wszystko się dzieje, jak ten czas gna! Rany dzień za dniem mija nie wiadomo kiedy, a czas liczę od wizyty do wizyty:)

reklama
Gola84 super, że wszystko dobrze :) gratuluję tak udanej wizyty :tak: a mała słodka, ja też chciałabym mieć taką śliczną pamiątkę :-(

Do góry