Ilona24 - a powiedz mi dlaczego Ty tak bardzo się załamujesz? Bo ja tez pragnę dzidzi, też czekam by @ nie przyszła, odpadam pierwsza zazwyczaj tutaj, bo jednak @ przychodzi, ale nie mam zamiaru się poddawać i kiedyś te dwie krechy zobaczę, a że nie w tym cyklu to w następnym. U mnie też lipa, bo od 5.09 będę 2 tygodnie w Poznaniu, A. w Opalenicy i będziemy się widzieć tylko w weekendy, więc szanse marne. Cóż odpuściłam, cieszę się A., cieszę się Adrianną, cieszę się tym co mam, a po cichutku liczę na więcej, i to wspaniałe więcej przyjdzie do mnie, wierzę w to, ale nie na siłę.
Za 2 tygodnie szukam niani dla Adrianny w Opalenicy, wiem, że muszę zacząć Ją zostawiać, wiem, że będzie mi ciężko, liczyłam, że będę na L4 i będziemy sobie razem. Niestety idzie jesień i jazda pociągami zrobi się utrudnieniem, a jeszcze zapowiadają wczesną zimę. Ryczeć mi się chce jak o tym pomyślę. Jak tylko temat roztrząsam to mogłabym zabić za to nasze "pomocne" państwo. Ech :-(
Za 2 tygodnie szukam niani dla Adrianny w Opalenicy, wiem, że muszę zacząć Ją zostawiać, wiem, że będzie mi ciężko, liczyłam, że będę na L4 i będziemy sobie razem. Niestety idzie jesień i jazda pociągami zrobi się utrudnieniem, a jeszcze zapowiadają wczesną zimę. Ryczeć mi się chce jak o tym pomyślę. Jak tylko temat roztrząsam to mogłabym zabić za to nasze "pomocne" państwo. Ech :-(