kahaaa
Fanka BB :)
sheenley - słodkie, kurde takie male dranie, a takie cwane juz, wiedza jak mame przekabacic. tomcio jak go biore do lozka, do sie tak dupcia we mnie wtula, po czym bierze mnie za reke i sie nia nakrywa tak, ze musze go przytulac.
happibeti - Ameba :-):-)

chciałam zameldować, ze tomcio zaczał wczoraj sam jeść kanapki. chociaz sposob jaki obral raczej nie miesci sie w zasadach savior vivre'u, bo jadl jak piesek prosto z talerzyka, bez uzycia rąk. poza tym wczoraj sam zaczał mi robić "warzyła myszka" i sam zaczał udawać krowę bez wczesniejszej edukacji w tym kierunku. rozgadał się też strasznie.
happibeti - Ameba :-):-)

chciałam zameldować, ze tomcio zaczał wczoraj sam jeść kanapki. chociaz sposob jaki obral raczej nie miesci sie w zasadach savior vivre'u, bo jadl jak piesek prosto z talerzyka, bez uzycia rąk. poza tym wczoraj sam zaczał mi robić "warzyła myszka" i sam zaczał udawać krowę bez wczesniejszej edukacji w tym kierunku. rozgadał się też strasznie.

chyba przestanę reagować to może motywację będzie miała
:-)
moje dziecko tak pięknie wymuszanie rozwinęło, że muszę się "pochwalić"
rzuca się na podłogę, krzyczy, piszczy, roni krokodyle łzy i ogólnie ultradźwięki z siebie wydaje, żeby tylko uzyskać to co sobie w danym momencie wymysliło. A jak tak czy inaczej tego nie dostanie/ nie zrobię tego co chce to idzie obrażona do innego pokoju i tam siedzi przez dłuzszy czas wyjąc w nieboglosy albo demoluje wszystko co jej na drodze stanie 

(rycząc oczywiście).