reklama
Roxannka
Pracująca mama!
No to i ja się przyłączam do mam małych nerwusków
Patryk może nie rzuca się na podłoge, ale rzucanie czym popadnie opanował do perfekcji, plus niekontrolowane wymachy rękami i nogami na znak swojej złości, gdyby ktoś przypadkiem nie zauważył że się wkurzył 
;-) no i płacz, oj tak płakać to on umie, powiedziałabym na zawołanie 

onesmile, kroma, musze wypróbować te słuchowiska, u nas narazie teletubisie na dvd i muzyczka, a książeczki tylko w formie oglądania obrazków ;-)
Patryk może nie rzuca się na podłoge, ale rzucanie czym popadnie opanował do perfekcji, plus niekontrolowane wymachy rękami i nogami na znak swojej złości, gdyby ktoś przypadkiem nie zauważył że się wkurzył 
;-) no i płacz, oj tak płakać to on umie, powiedziałabym na zawołanie 

onesmile, kroma, musze wypróbować te słuchowiska, u nas narazie teletubisie na dvd i muzyczka, a książeczki tylko w formie oglądania obrazków ;-)
Kania78
...
Dobrea ja się dziś dowiedziałam że całyzestaw bajek jaki dostałąm od brata to słuchowiska hihihih. Spotrzegawcza jestem jak nie wiem co.

Dareczka
Fanka BB :)
Do mam nerwusków
macie jakieś sposoby na wyciszenie dziecka? Moja kiedy nie idzie coś po jej myśli bardzo szybko się irytuje (ale to chyba po mamusi ma)
dawidowe
Dareczka ja czasem załamuje ręce i mam dość nerów małej. Jedyne co mogę to chyba to olewać i jej przechodzi. Mam nadzieje że to przejdzie z wiekiem. Zwłaszcza kiedy niunia będzie się mogła wypowiedzieć o co chodzi. Gorzej jak wię wypowie i dopiero mi pójdzie w pięty.
Dareczka
No tak a my tak czekamy aż dzieciaczki będą mówić a później to nie wiadomo co 
Ida Sierpniowa
mam to samo i sądzę że są dwie opcje korzeni tego zachowania:Do mam nerwuskówmacie jakieś sposoby na wyciszenie dziecka? Moja kiedy nie idzie coś po jej myśli bardzo szybko się irytuje (ale to chyba po mamusi ma)
albo po mamusiach (witaj w klubie
)albo data urodzenia

a na serio to ja sposobu nie mam... próbuję jej tłumaczyć że pomalutku trzeba, że jeszcze raz - ale ona nawet nie da sobie pomóc, pokazać,a co dopiero przegadać
irytacja i leci do innej zabawki, o
Dareczka
to u mnie jest to samo, liczę, że jednak jej to minie 
reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
Oli robi i mówi papa,przybija piątkę.I coraz czeście chodzi trzymając się samochodzika