Hejka!
Witam się po weekendzie

.
Strasznie szybko on zleciał, nie dosyć że święto dziadków i pół niedzieli spędziliśmy u teściów, a pół soboty u babci mojego T, to jeszcze bieganie po sklepie w poszukiwaniu drzwi, bo pokój małego skończony ale dziecko nie ma drzwi

. Oczywiście jak drzwi, to zamawiamy hurtem wszystkie do pokoi oraz łazienki. Odnośnie koloru już się z małżem dogadałam, tylko mamy jeszcze problem z drzwiami przesuwnymi do salonu :-(, chcemy wymienić na ciemne ale jak zobaczyłam cenę to mi się odechciało... Zgrozo

. Pojechaliśmy do porta drzwi, bo tak kupowaliśmy te które mamy teraz. I się okazało, że jak kupowaliśmy takie drzwi 4 lata temu, to kosztowały nas nieco ponad 300zł, a teraz cena poniżej 1000 nie wchodzi w grę

:-(. Do tego chcieliśmy drzwi takie przesuwne jak sobie wybraliśmy tamte ale okazało się, że producent nie przewiduje poprawek i nie robią tych drzwi na zamówienie, bo są za tanie

. Także to by było na tyle odnośnie jak mi minął weekend. Pogoda niestety nie nastraja do jakichkolwiek działań i najchętniej położyła bym się spać

.
Witam nową mamę bo nie miałam okazji się przywitać
agnieszko k.k :-).
Miłego dnia dziewczyny zajrzę jeszcze później :-)