reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Agnieszka kk.
dokupiłaś resztę? Miłego meblowania.
Tak kupiłam i 150f poszło jak nic a niby tylko pierdołki kupiłam...:dry: lecz jak trzeba to trzeba.
Kupiłam nowe kołdry i poduszki dla nas i dla syna.Mam nadzieję że dobrze będzie nam się spało.
Poza tym pierdołki do łazienki-wszystko będzie w kolorze blue :tak:

Edysiek dziadkowie pewnie bardzo zadowoleni:))))

Ja pracuję ciągle na drugie zmiany :tak: z początku była to dla mnie udręka lecz to wszystko kwestia przyzwyczajenia i teraz jest już ok :)

A co u was?jak mija wam niedziela? :)

reklama
ha ha :-) nie zrobiliśmy :-)
Mieliśmy w nocy urwanie głowy z siusiakiem, sikał co chwile, słabo się wyspałam...jak nie katar to siusiak... ale furagin dał rade i już ok. jutro ciacho trzeba upiec...strój gotowy, odprasowany na blachę ;-)

martusia jeszcze raz gratuluje czyli dobrze myslałam na innym watku ze to wlasnie ta piekna nowina.
u nas wychodzi trójka maly jest niedowytrzymania do tego maz na na 12 w południe czyli cały dzien w wrzeszczacym dzieckiem mnie czeka ;/ kiedy te zabkowanie sie skonczy ?! :-(miłego dnia

Hejka!
Witam się po weekendzie :tak:.
Strasznie szybko on zleciał, nie dosyć że święto dziadków i pół niedzieli spędziliśmy u teściów, a pół soboty u babci mojego T, to jeszcze bieganie po sklepie w poszukiwaniu drzwi, bo pokój małego skończony ale dziecko nie ma drzwi :-D:-D. Oczywiście jak drzwi, to zamawiamy hurtem wszystkie do pokoi oraz łazienki. Odnośnie koloru już się z małżem dogadałam, tylko mamy jeszcze problem z drzwiami przesuwnymi do salonu :-(, chcemy wymienić na ciemne ale jak zobaczyłam cenę to mi się odechciało... Zgrozo :dry:. Pojechaliśmy do porta drzwi, bo tak kupowaliśmy te które mamy teraz. I się okazało, że jak kupowaliśmy takie drzwi 4 lata temu, to kosztowały nas nieco ponad 300zł, a teraz cena poniżej 1000 nie wchodzi w grę :shocked2::no::-(. Do tego chcieliśmy drzwi takie przesuwne jak sobie wybraliśmy tamte ale okazało się, że producent nie przewiduje poprawek i nie robią tych drzwi na zamówienie, bo są za tanie :confused::no:. Także to by było na tyle odnośnie jak mi minął weekend. Pogoda niestety nie nastraja do jakichkolwiek działań i najchętniej położyła bym się spać :-D.
Witam nową mamę bo nie miałam okazji się przywitać agnieszko k.k :-).
Miłego dnia dziewczyny zajrzę jeszcze później :-)

reklama
Felidae napisz jak po uroczystościach. Zdrówka dla synka.
Agnieszka.kk ja nie mam konta na fb, mam na nk i wystarczy ;-)

Fanta czyli remont zakończony ? I gratuluję wytrwałości w rzucaniu nałogu.

Ja wróciłam z pracy, ale córci nie ma bo poszłą do sąsiadki, pewnie zaraz przydrepcze.

Do góry