reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
Alicja w końcu nauczyła się wspinac na wszystko co popadnie :laugh2::cool: tylko teraz nie wiem czy mam się cieszyć z tego faktu, czy obawiać, że niedługo będzie to jak u Piotrusia NAT wyglądało ;-)

Wspinanie się na sprzęty na topie:D widzę:):)
Wojti podsunął sobie pudłą pampersów pod kojec... wlazł na nie i na bańkę skoczył do kojca krzycząc JOŁKA! :| masakra... dobrze, że kołdry tam wrzuciłam, bo sprzątałam:D
no i jeszcze powiedział wczoraj "zdanie": dzidzia robi hopa hopa. podczas oglądania filmu z bobasem skaczącym:D:D ale wcześniej ja też tak mówiłam, więc zapewne tylko powtórzył i to przypadkiem, ale i ta rozpiera mnie duma:D dwuwyrazowe związki za to składa coraz częściej np: lampa nowa, księżyc świeci itp :D:D mój skarbek:D:-D

U nas na razie ze wspinaniem spokój- nie sięga:-p.Tylko wczoraj ,jak stanęła ma złożonym kocu,wlazła na łóżko.Już się boję,co będzie,jak przestanie jej tych 2 cm brakować :///- wcale a wcale by mnie to nie ucieszyło:no:.Poza tym znalazła sobie zajęcie- odsuwanie łóżeczka od ściany.Stoi w nim i tak nim trzęsie,że ze zgrozą patrzymy,czy się nie rozlatuje...a łóżeczko na filcach,więc jeeedzie sobie na środek pokoju.Masakra- wczoraj do północy tak się bawiła,tak jej się spodobało:no:.
Strip - pięknie Wojtuś mówi:tak::-).Buziolki dla niego :***

hueheuhe happy dobre! To samo u nas, też trzęsie kojcem jak wn im stoi, raz by przewrócił, ale złapałam.
p.s. z ostatniej chwili.... stoję z małym w korytarzu, remont robiliśmy tzn malowanie itp, i drabina tam stała. ja widzę że jego bluza spadła z wieszaka więc odwróciłam się na chwilę i podnoszę, a Wojtek? na 3 stopniu drabiny i się drze: echo, echo:|

wiem, słodko to brzmi jak z filmu brzdąc w opałach, ale to dosyć przerażające, bo łażę za nim krok w krok jak jakaś przewrażliwona:D:D
całuski wojtkowi rpzekazałąm ale mnie osmarkał bo katar ma:D

reklama
STRIP rzeczywiście brzmi słodko ale jak się to przeżywa to juz na bank tak fajne nie jest ;-):eek: ale masz Agenta w domu. Przynajmniej na nudę nie możesz narzekać :-p

Do góry