reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2012

ja mialam w pierwszej ciazy wysokie cisnienie ale jak tylko przychodzilam do lekarza nie wiem czemu, nie denerwowalam sie. A w domu jak mierzylam to bylo nortmale.
Moze mialas to z nerwow, jak mozesz to sprawdz w domu, a jak nie masz ciśnieniomierza to moze w aptece dgdzies maja .
A co do kota to mam podobnego tez mial dzwoneczke ale mama kazala mu zdjac zeby myszy nie straszyc bo moj to taki wychodzacy na pole

Mina zgadza sie z toba co co opieki w polsce jeszcze jakby warunki w szpitalach bylu dobre to bylo by super.

Ostatnia edycja:
reklama
to pierwsze masz za wysokie, to drugie to nawte w normie ale jeszcze nie jest tak zle, strasj sie mierzyc regularnie i wtedy wyjdzie czy jest powod do zmartwien.

MIna29 - nie zdążyłam przeczytać całego wątku:-)
Super kociaki, a ten czarny to jakaś rasa??? Bo jakiś taki inny??? i ten ogon ma taki niesamowity!!! To musi być jakiś rasowy!
Jak Ty dajesz radę z 3 kotami, ja mam tylko jedną ale jak zaczyna szaleć po mieszkaniu to się tylko rozglądam co strąci ( oczywiście przez przypadek), aha no i w nocy się jej włącza bieganie i nas budzi nad ranem. A musz przyznać że wszystko co najbardziej hałasuje to właśnie znajduje np. o 3 nad ranem i się oczywiście bawi:-D a co tam!

Mamba 2008 - moja kicia jest bardzo podobna do mojej, nawet na Twoim zdjęciu taką samą pozę robi:-) Tylko moja ma białe łatki - pod bródką, pod paszkami i na brzuszku, a ilke Twoja ma lat?

Wiecie co dziewczyny ja już popadam w paranoję normalnie....bolą mnie plecy tak na samym dole prawie przy czterech literach i co chwila latam do kibelka sprawdzać czy coś się nie dzieję mam noramalnie schizę jakąś niech już zadzwonią :eek:

reklama
Do góry