reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

witam dziewczyny.
u nas dzisiaj pochmurno i duszno ale jeszcze nie pada.

Zyta Julka się zrobiła jak chłopaczysko jakieś(nie obrażając chłopców bo bywaja grzeczniejsi od dziewczynek)
sprzatać też nie chce a jak jej każę to zaczyna psuć zabawki, jak jej coś tłumaczę to ja sobie ona sobie jeszcze mnie potrafi pouczać. taka się wygadana zrobiła że buzia jej się nie zamyka-ale ja mam za to dużo smiechu jak coś powie. ale mimo wszystko łobuzuje panna.

Agnieszka ładny ten strój ,ja właśnie kupiłam ale jednoczęściowy,bo to raczej na basen jak z małą zaczniemy chodzić. a opalanko u mnie nie wchodzi w gre więc nie skusiłamsie żeby kupić dwuczęsciowy. ale kurcze ładny ten twój i tak znowu naszła mnie myśl żeby taki kupić chociaz zeby mieć.:-)

Fantaja myślałam że tylko tak się zatrułas ale jak opisujesz to kurcze groźnie to wyglądało ,ja bym stracha złapała nie złego- zdrówka kochana!!!!

reklama
u nas dzisiaj pochmurno i duszno ale jeszcze nie pada.

Agnieszka ładny ten strój ,ja właśnie kupiłam ale jednoczęściowy,bo to raczej na basen jak z małą zaczniemy chodzić. a opalanko u mnie nie wchodzi w gre więc nie skusiłamsie żeby kupić dwuczęsciowy. ale kurcze ładny ten twój i tak znowu naszła mnie myśl żeby taki kupić chociaz zeby mieć.:-)
Ja siebie w jednoczęściowym stroju nie widzę,za szczupła jestem.
Strój kupiłam w Pimarku na pewno kojarzysz?

...a co do pogody to u mnie też pochmurno ale nie pada i troszkę chłodniej ale w tej chwili dla mnie to mało ważne.3 dni i jedziemy :-)

Miłego dnia!

a ja tez chyba w niedziele zrobie sobie wycieczke za strojem na plaze:-pmoja corka ma trzy ja coprawda tez,ale wlasnie nie maja usztywnienia,a chcialabym taki wlasnie jak agnieszka.kk:-pu nas tradycyjnie po poludniu deszcz i burza:rofl2:
mamuska24 mowisz ze sie nie opalasz?dlaczego?
agnieszka.kk no coz pozostaje mi zyczyc Wam udanego,pieknego urlopu,wypoczynku...Tylko pamietaj,krem z filtrem,cobys potem nie cierpiala!!!a jesli moge ci cos doradzic,to ja kremuje sie rano kremem(jak jedziemy nad morze)a potem nie wiem czy widzialas w uk taka woda do pryskania na cialo jest,wiadomo,ze krem zle sie rozprowadza po wodzie,piasku itp.a tym co jakis czas sie popryskamy i jest ok.,kurcze teraz tego nie mam bo bym ci firme zdradzila,moze bys znalazla,ale popatrz w sklepie,moze cos znajdziesz?

Zyta nie opalam się bo i tak mam ciemną karnację a mam jakieś dziwne przkonanie(a może nie dziwne) że to nie jest zdrowe dla skóry, i skóra się starzeje od odpalania. wolę nie:no:.
poza tym lezenie plackiem przy moim urwisie jest nie wykonalne!

Witam:-)
Jakiś ciężki dzień mam dzisiaj. W pracy napięta atmosfera, bo kilka osób dostało wypowiedzenia. Fakt, że mnie to zupełnie nie tyczyło, ale nastrój udzielił się wszystkim :-(
A jeszcze koleżanka zadzwoniła, że nie może przyjść jutro na rano, bo też idzie na Dzień Dziecka do przedszkola, dziwne że wczesniej nie wiedziała :crazy: To pójdę jutro na 6, przed 9 pojadę do szkoły i wrócę około 11:30. Kierownik się zgodził, więc ok.

Mamuśka
ehh te dzieci moja mnie wczoraj wnerwiła, bo narobiła bałaganu w pokoju i nie chciała posprzątać. W sumie to tylko chciałam, żeby kredki pozbierała. Strzeliła focha, bo na nią nakrzyczałam Poszła do pokoju a ja pozbierałam te kredki Mnie zaraz bierze jak mam syf w pokoju i wolę sama posprzatać i mieć święty spokój. Jakby to było u niej to bym nie odpuściła.
Fanta to na dietce teraz jesteś ;-) Szybkiego powrotu do zdrowia.
Agnieszka fajny strój :tak: Właśnie dla siebie muszę coś podobnego poszukać. Może pojadę w sobotę do miasta, to coś znajdę. Choć nie wiem, bo jadę z moim K. A jak z nim jestem to strasznie nie lubię kupować ciuchów, wolę sama bo nikt mnie nie pogania :-p
Ja też wolę 2 częściowe, lepiej się w nich czuję. No a opalać się lubię, choć w granicach rozsądku.
Zyta u nas raczej nie będzie możliwe wyskoczyć gdzieś w stroju w niedziele, zimno się zrobiło, a w weekend podobno ma być jeszcze zimniej :crazy:

Idę robić zupę szczawiową :-)

Wieczornie sobie zasiadam!
Normalnie zdziwiona jestem dzisiejszym dniem.
Byłam z małym w sklepie <30 minut wózkiem takim spacerkiem>, a że poszłam bez wózka <no bo jak pchać wózek sklepowy i wózek z młodym nie uśmiechało mi się :tak:> no i ogólnie żeby większe zakupy zrobić, to mi 2 godziny w dwie strony zajęło. Mały pięknie spacerował tylko przez pasy śmiesznie szybko drałował aż przechodnie się śmiali :-D. Kupiłam mu autko na jutro i za jego grzeczność i już dziś dostał, zresztą tak z nim dumnie szedł, że same wiecie, dać i zabrać... aż szkoda, a tak się cieszył i pilnował, żeby bam mu nie zrobiło ;-):-). Później dzwonili teściowie, że przyjadą, później matka chrzestna, że też przyjedzie no i co, wszyscy przyjechali na zaś, bo jutro pracują, a jutro nikogo nie będzie :shocked2:. Kurczę szkoda, bo ciasto zaraz na jutro piekę. W sumie to więcej dla nas :-D:-D:-D bo wszyscy raczyli się ciasteczkami do kawy. Ale z drugiej strony mogli chociaż jakoś wcześniej uprzedzić czy jakoś tak a nie telefon i hasło: my już jedziemy do Was :confused2:.
Poszukam w necie czy coś organizują jutro i gdzie to Kubulca zabiorę. Już w tym roku dzień dziecka lepszy, bo młody rozgarnięty, większy i w ogóle :-D.
Matko przez tą dietę teraz jak byłam z małym w sklepie to wszytko bym zjadła :-D:-D. No ale cóż póki co trzeba się wstrzymać... ale ciasta jutro troszkę skubnę :-p.
Spokojnej nocy :tak:

Nasze kochane słoneczka
obchodzą dziś swoje święto
biggrin.gif

Z tej okazji mamy dla Was
nie tylko życzenia,
ale i 1000 buziaczków,
bo Was bardzo mocno kochamy!
Rośnijcie w zdrowiu i miłości
wink2.gif

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny!
Dziś ostatni dzień pracy,nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę :-D
Młody ma wolne więc do szkoły nie musiałam maszerować,pospałam sobie dłużej.
Cieszę się również bo @ u mnie się pojawiła(normalnie jak w zegarku) a to oznacza że urlop będzie bez @ ahhh będę mogła korzystać na maksa :-p

Fanta fajny prezencik kupiłaś :tak:
Szkoda że wszyscy goście wcześniej zjechali ale najważniejsze że byli i pamiętali :tak:

Edysiek dobrze że zwolnienie Ci nie grozi.Atmosfera w pracy zrozumiana jak najbardziej bo nie fajnie jest dostać wypowiedzenie :-(Pochwal się jak było w przedszkolu gdy znajdziesz chwile...:)

mamuśka ahhh zazdroszczę ciemniej karnacji i fakt skóra starzeje się od opalania dlatego ja także staram się unikać słońca a poza tym mam pajączki na nogach więc nie mogę.
Wrzesień/październik zaczynam leczyć pajączki tu w UK.Mam przeznaczoną pulę pieniędzy na pozamykanie naczynek lecz muszę czekać aż lato się kończy.

zyta dzięki spoko,nie martw się,na pewno będę się często smarować aby potem nie cierpieć :tak:Mąż kupił dla siebie jakieś środki do opalania w Lidlu a ja wolę kupić z Garniera bo koleżanka mi poleciła,podobno są bardzo dobre :tak:

Oczywiście korzystając z okazji WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WASZYCH,NASZYCH POCIECH Z OKAZJI DNIA DZIECKA :tak:
Zobacz załącznik 470462
Miłego dnia!

reklama
Do góry