reklama
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
Witam kobietki,
ja dosłownie na sekundę, potem doczytam bo tylko tak pobieżnie.
duncus Duphaston może hamować owu, ale jak tak lekarz kazał to brać to bierz - chociaż to moim zdaniem dziwne podejście bez monitoringu.
Nisiao powiem Ci tylko, że w mojej dalszej rodzinie jest 3 dzieci z takiego seksu co piszesz, stosunek przerywany ma wysokie prawdopodobieństwo ciąży ( nie jest to metoda antykoncepcji
) bo długo przed wytryskiem w wydzielanym preejakulacie są żywe i zdolne do zapłodnienia plemniki, jeśli trafią na odpowiednie warunki to ciąża jak najbardziej może być i wcale finał nie jest potrzebny.
Gatto, kłaczku odpoczywajcie :-)
IZW :-)
u mnie chyba znowu gorzej :-(- tak jak napisała Ela zawsze może być gorzej. W 11 dc 12 mm.. w poprzednim cyklu w 13 był 21 mm.. clo przestaje działać znowu.. kiepsko to widzę :-(. Buziam i ściskam, trzymajcie się
ja dosłownie na sekundę, potem doczytam bo tylko tak pobieżnie.
duncus Duphaston może hamować owu, ale jak tak lekarz kazał to brać to bierz - chociaż to moim zdaniem dziwne podejście bez monitoringu.
Nisiao powiem Ci tylko, że w mojej dalszej rodzinie jest 3 dzieci z takiego seksu co piszesz, stosunek przerywany ma wysokie prawdopodobieństwo ciąży ( nie jest to metoda antykoncepcji

Gatto, kłaczku odpoczywajcie :-)
IZW :-)
u mnie chyba znowu gorzej :-(- tak jak napisała Ela zawsze może być gorzej. W 11 dc 12 mm.. w poprzednim cyklu w 13 był 21 mm.. clo przestaje działać znowu.. kiepsko to widzę :-(. Buziam i ściskam, trzymajcie się

Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
Dzięki zjolu, ja już nie mam spokoju kochana, mam coraz większy dołek.
aniunnia
Fanka BB :)
kajasia Ty se nie nabieraj do głowy.. Dobrze jest.. I tego się trzymaj..
Ja mam dziś wizytę... I sama się stresuję.. Dziś pierwszy raz jadę bez męża..
Ja mam dziś wizytę... I sama się stresuję.. Dziś pierwszy raz jadę bez męża..
majra
gatto- trochę się przestraszyłam czytając o tym plamieniu, ale skoro się nie powtórzyło to pewnie wszystko w porządku, czwartek już jutro trzymam &&&
IZW- fajnie się czyta twoje posty, lejesz odrobinę optymizmu w moje serce
lenka- bardzo fajna lampa, tapeta też niekiepska
Kłaczku- ale ten czas leci, do 12 tc też zleci szybciutko, a brak objawów to też może być objaw
życzę owocnej wizyty
karola- no to trzymam kciuki żeby udało się znaleźć mieszkanko wygodne, tanie i miłej okolicy
nisiao- no to trzymam &&& żeby było ok- tzn. tak jak byś chciała
kajasia- to super że wszystko w porządku, dzidziuś jest jak najbardziej prawidłowej wielkości
plenitude- co ja ci mogę napisać skoro sama tracę nadzieję, ale może to: mimo wszystko w 'kupie' raźniej
zjola- może ten kurs będzie dla ciebie najlepszą odskocznią i wyluzujesz na tyle, że kto wie co się może zdarzyć

chociaż prawda, że bez obecności faceta to na cud nie ma co liczyć
aniunnia- czekamy na relacje z wizyty, na pewno będzie wszystko dobrze
IZW- fajnie się czyta twoje posty, lejesz odrobinę optymizmu w moje serce
lenka- bardzo fajna lampa, tapeta też niekiepska
Kłaczku- ale ten czas leci, do 12 tc też zleci szybciutko, a brak objawów to też może być objaw

karola- no to trzymam kciuki żeby udało się znaleźć mieszkanko wygodne, tanie i miłej okolicy
nisiao- no to trzymam &&& żeby było ok- tzn. tak jak byś chciała
kajasia- to super że wszystko w porządku, dzidziuś jest jak najbardziej prawidłowej wielkości
plenitude- co ja ci mogę napisać skoro sama tracę nadzieję, ale może to: mimo wszystko w 'kupie' raźniej
zjola- może ten kurs będzie dla ciebie najlepszą odskocznią i wyluzujesz na tyle, że kto wie co się może zdarzyć

aniunnia- czekamy na relacje z wizyty, na pewno będzie wszystko dobrze
Aniunnia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, nie bój żaby.
Majra- no chyba, żeby wojsko przeżyło 4 dni, bo tak akurat się złożyło, że 4 dni po przytulankach miałam owu a M już był daleko, daleko. Z tym, że zawsze był problem z żywotnością tych kolesi, więc ja w cuda nie wierzę.
Majra- no chyba, żeby wojsko przeżyło 4 dni, bo tak akurat się złożyło, że 4 dni po przytulankach miałam owu a M już był daleko, daleko. Z tym, że zawsze był problem z żywotnością tych kolesi, więc ja w cuda nie wierzę.
mysiak
heloł kobietki
Ja dzis tempke zmierzyłam, owu raczej nie było, tempka standardowa jak w pierwszej fazie cyklu..
Plenitude... nie wiem co napisac, ale moze przerwe sobie zrobcie, na wakacje pojedzcie...a z drugiej strony cieżko jakikolwiek cykl odpuścic.... nonic.. jedynie moge zaciskać kciuki...
aniunnia. trzymam kciuki za wizyte, bedzie dobrze
Ja dzis tempke zmierzyłam, owu raczej nie było, tempka standardowa jak w pierwszej fazie cyklu..
Plenitude... nie wiem co napisac, ale moze przerwe sobie zrobcie, na wakacje pojedzcie...a z drugiej strony cieżko jakikolwiek cykl odpuścic.... nonic.. jedynie moge zaciskać kciuki...
aniunnia. trzymam kciuki za wizyte, bedzie dobrze
reklama
Ilii
Zaangażowana w BB
Bardzo Wam dziękuję Dziewczyny za liczne odpowiedzi
Dobrze, że mogę się Was poradzić ;-)
Aniunnia ja też czekam na wieści z wizyty ;-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was

Aniunnia ja też czekam na wieści z wizyty ;-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was